Idee zelf thuis test zonder lab?

 • #1

  Door de ene site wordt er gezegd dat je altijd besmettelijk bent en door de andere site wordt er gezegd dat het alleen het geval is wanneer er blaasjes te zien zijn. Daarbij zegt de ene site ook dat het door je slijmvliezen naar buiten zou komen. Voor vrouwen betekent dit dan dat het ook in je afscheiding zou moeten zitten. Virussen kun je gewoon testen, net zoals de corona zelf thuis testen. Ik heb op internet wel een beetje zitten lezen en kom dan op sites terecht waar je een thuis test kunt kopen, maar deze moet je in alle gevallen opsturen naar een lab. In principe zou je toch ook gewoon zelf moeten kunnen testen? Iets soortgelijks als de corona zelf thuis test. Op dit moment is dat niet beschikbaar, maar dat zou toch gewoon ontwikkeld moeten kunnen worden? Hoe fijn zou het zijn om een test te kunnen doen, ook als je geen blaasjes hebt, om te weten of het op dat moment actief is of niet. Want door de vele verschillende informatie weet je soms gewoon niet meer wat klopt/niet klopt en dus wanneer je nou wel/niet besmettelijk bent. En daarnaast zeggen ze dat je vaak al besmettelijk bent voordat er een blaasje zichtbaar is….
  Ik denk dat dit een gat in de markt zou kunnen zijn, maar helaas is het niet ‘ernstig’ genoeg…
  Ik hoop eigenlijk gewoon dat iemand dit leest die bij machten is om zoiets te ontwikkelen, zou mooi zijn.
  Balen…….

  Reageer
  #2

  Ik hoop dat je bericht niet meer is dan een gedachtespinsel...

  Allereerst is herpes genitalis wel ernstig genoeg. Er wordt niet voor niets gewerkt aan een vaccin.

  Daarnaast is jouw voorstelling van hoe dergelijke tests werken en uitgevoerd worden redelijk simplistisch. De vergelijking met een Corona zelftest is natuurlijk helemaal onzin. Zo werkt dat niet.

  Reageer
Reageer op: Idee zelf thuis test zonder lab?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MBVoeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief