blijvende pijn in ballen (en omstreek) na antibiotica

Online ZorgZus
  • #1

    Beste,

     

    Het is nu al een maand geleden dat ik een injectie heb gehad tegen een gonorroe infectie. De Gonorroe is helemaal weg (hierop getest). Echter heb ik een blijvende pijn in mijn ballen, mijn huisarts weet er weinig raad mee. Woensdag krijg ik een scan om te kijken of er iets te zien is. We  verwachten dit verder niet. Daarnaast zijn mijn ballen niet opgezwollen of rood, de huisarts heeft dit gecheckt.

     

    Ze zijn wel wat gevoelig bij aanraking. Verder heb ik af en aan stekende pijnen bij mijn ballen en soms daaromheen richting de onderbuik. De afgelopen twee weken heb ik ook last gehad van een opgeblazen gevoel en buikpijn. Opgeblazen gevoel is inmiddels weg, daarnaast tweemaal diaree gehad. Verder is de ontlasting normaal.

     

    Volgende week heb ik een afspraak bij een bekkenbodem fysiotherapeut. Wellicht dat dit wat kan helpen, omdat mijn huisarts denkt dat het door stress kan komen. Ik pers ook wel tijdens het poepen dus misschien hier een link.

     

    Echter weet mijn huisarts ook niet veel meer. Heb ook nog wat pijn in mijn nek, al hoewel mijn klieren niet zijn opgezwollen.

    Heeft iemand hier enig idee? Er was een thread waar er ook aandacht was voor dit thema :

     

    https://www.dokter.nl/forum/penis-testikels/249247-pijn-bij-ballen-gaat-niet-weg-na-behandeling-soa/

    Ik heb als laatste gepost, maar zie verder niks nieuws. Veel van de verhalen daar gaan dan ook wat verder. De pijn  is bij mij meer irritant dan overheersend. MAar nog steeds wil ik er natuurlijk vanaf. Verder ben ik op alle SOA's getetst en ben ik schoon. Over een paar weken nog een hiv test voor de zekerheid.

     

    Ik zou enig advies enorm waarderen. Wil hier echt heel graag vanaf!

    Reageer
    #2

    Het zijn in ieder geval geen klachten die aan HIV gelinkt kunnen worden. Ik denk dan eerder de bekkenbodemspieren of toch een ontsteking van de zaadleider.

    Reageer
    #3

    Van de week maken ze iig een scan. Hoop dat dat meer duidelijkheid geeft. Maar als dat niks laat zien, is alle hoop gevestigd op een bekkenbodemtherapeuit. Maak me toch best zorgen.

    mijn huisarts vermoed dat de scan niks zal laten zien. Maar die stekende pijn moet toch ervens vandaan komen? Het kan toch niet alleen van stress zijn? Bijna 2,5 maand na de antibiotica?

    Reageer
    #4

    Onderschat de gevolgen van stress en spanningen niet........ eerst maar even de scan afwachten

    Reageer
Reageer op: blijvende pijn in ballen (en omstreek) na antibiotica


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief