appel azijn

Online ZorgZus
  • #1

    ik ben nu aan het behandelen met appel azijn, er kwamen er wel meer door soort eilandje en nu rood met een zwart stipje  en sommige helemaal met korsten maar nog wel een beetje hobbelig  moet ik doorgaan met appelazijn  of stoppen nachts? en hoelang duurt het voordat de korsten weg zijn?

    Reageer
    #2

    Gewoon blijven doorgaan.  Hoelang het duurt is niet te zeggen.

    Reageer
    #3

    oke nog doorgaan als er al korsten opzitten maar de huid nog wel hobbelig is??heb me geschoren en toen wist ik nog niet dat ik genitale wratten had op me armen en benen veel jeuk nu dus waarschijnlijk besmet mesje kan ik hier ook genitale wratten krijgen of ontstoken haarzakjes heb t ff gegoogeld daar heeft het meer symtomen van heeft hier ook iemand ervaring mee?

    Reageer
    #4

    Je moet zolang doorgaan totdat de wratjes weg zijn. Genitale wratten krijg je doorgaans niet op je armen en benen

    Reageer
    #5

    Hoe werkt de behandeling precies? Moet je de hele nacht appelazijn erop houden of kan dit ook voor een kortere periode (aantal minuten?) alvast bedankt.

    Reageer
    #6

    2 x per dag met appelazijn deppen

    Reageer
    #7

    Bij mij heeft biologische appel cider azijn na ongeveer drie weken behandelen uiteindelijk heel goed gewerkt. Alle wratjes (wel iets van 15 in totaal) zijn allemaal weg en blijven weg. Voor het slapen stipte ik één voor één de wratjes aan met een wattenstaafje. Op sommige klusterwratjes deed ik een gaasje met azijn en dan vastplakken met verbandtape. Soms ging het wel veel branden. Dan haalde ik het na een tijdje (een uur of twee) eraf. Dit deed ik ook dagelijks na mijn werk. Ik heb ook weleens een pauze genomen van een aantal dagen. De wratjes worden eerst wat witter, dan bruin en verdwijnen daarna. Je kan ook tussendoor smeren met bijv. calendulazalf om de huid te verzachten. Toen ze bijna weg waren bij de huisarts geweest. Zij gaf toestemming voor deze behandeling.

    Reageer
    #8

    Gaan de ouderdomswratjes ook weg met appel azijn graag een antwoord  dank je wel

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Uitproberen zou ik zeggen...

    Reageer
    #10

    Appelazijn 2x per dag lysine pil innemen gezond eten vermijd frisdrank suikers etc 

    Reageer
    #11

    werkt appelazijn ook op wildvlees zo ja hoe moet ik dit aan brengen 

    Reageer
    #12

    Werkt dit ook als de wratjes aan de binnenkant van de vagina zitten?

    Reageer
    #13

    dat noemen ze een clitoris

    Reageer
    #14

    Vergeet niet te verdunnen met water dan! Denk zelf tampon hiervoor gebruiken een week lang als je gaat slapen, om het uit te proberen. Heb je het al geprobeerd?

    Reageer
    #15

    Ik gebruik al 2 maanden appelazijn . De hele goede met de moedertinctuur erin . Ik ga nu pas voelen dat het wat brand als ik het aanbreng . Zal ik gewoon doorzetten ?

    Reageer
Reageer op: appel azijn


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief