Antibiotica kuur

Online ZorgZus
 • #1

  Hoi, ik had een vraagje! mijn vriend heeft 3 dagen geleden de pil ingenomen 2x 500 mg. Ik gister. Nu hebben we geen seks gehad maar wel beetje ‘droog’ ik had gewoon mijn string aan. Ook heeft die 4 seconden ofzo mij gevingerd, schone handen. Moet ik nu een nieuwe pil gaan vragen aan de HA?

  Reageer
  #2

  Graag een antwoord zodat ik nog dokter kan bellen voor het weekend!

  Reageer
  #3

  Niet lullig bedoeld, maar bel dan gewoon je dokter met deze vraag.

  Je kunt niet verwachten dat er op een site die vrijwillig door iemand bemand wordt, 24/7 iemand klaar zit om jou vragen te beantwoorden. Daar zijn huisartsen en doktersposten voor.......

  Reageer
  #4

  Oke karin!! Bedankt voor je de toegevoegde waarde van je reactie

  Reageer
  #5

  Ik denk dat je mij bedoelt ipv Karin.....

  Denk er gewoon eens over na dat het enigzins drammerig overkomt zoals je reageert. Je hebt een vraag waar je ook zelf snel een antwoord op kunt krijgen. Maak daar dan gebruik van als je vindt dat het hier niet snel genoeg gaat.

  De toegevoegde waarde van mijn antwoord is misschien niet een antwoord op jou vraag. Maar een reactie op hoe sommige mensen zich hier op het forum gedragen. Mijn mening is dat dat af en toe best met wat meer respect kan. Je krijgt hier altijd uitgebreid antwoord. Als dat dan even een keer niet snel genoeg gaat naar jou mening, wacht dan gewoon beleefd af of zoek een snellere oplossing. Dat staat trouwens ook duidelijk in de regeltjes van de site, bij spoed, raadpleeg je huisarts.

  Reageer
  #6

  Nee, maar wel stoppen met seksuele handelingen tot minimaal 7 dagen na de kuur. Hij zou namelijk door het vingeren, de bacterie aan zijn handen kunnen krijgen en zichzelf dan weer besmetten. De kans is weliswaar klein maar niet onmogelijk

  Reageer
Reageer op: Antibiotica kuur
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief