Clamydia

Online ZorgZus
  • #1

    Ik ben een man en onlangs heb ik een Clamydia gehad. Kreeg enkele weken na onveilige sex met nieuwe partner klachten aan plasbuis en afscheiding.

    Duidelijke zaak dat het waarschijnlijk van de onveilige sex kwam met nieuwe partner enkele weken terug.

    Kan het echter zo zijn dat het bij een man al heel lang in het lichaam zit en na lange tijd opeens met een nieuwe bedpartner actief word? Dus dat de man clamydia heeft en nooit iets van heeft gemerkt in het verleden en opeens word opgewekt na sex met een andere partner?

    Kortom dat de clamydia niet van de nieuwe partner komt maar al in het lichaam zat en opeens de klachten komen na sex met de nieuwe partner?

    Reageer
    #2

    Ik kan mij voorstellen dat u op zoek bent naar de oorzaak van de klachten. Het ligt zeer voor de hand dat de verklaring die u zelf geeft de enig juiste is.
    Het is bekend van Chlamydia dat het kan sluimeren bij de man, de doorbraak echter ofwel het geven van symptomen is dan gelegen in de afname van de weerstand door ziekte, stress of andere oorzaken.

    Reageer
    #3

    Het kan dus zijn dat er al jaren bij mij een clamydia in mijn lichaam zit en dat deze opeens hevig tot uiting komt na sex met een nieuwe vrouw?

    Want verder heb ik nooit wat gemerkt.

    Reageer
    #4

    Nogmaals, ik kan mij voorstellen dat u de schuldvraag wilt beantwoorden.

    De meest voor de hand liggende verklaring is dat het een nieuwe besmetting betreft.

    Beiden dienen behandeld te worden.

    Reageer
    #5

    Ik las je bericht.

    Ik heb het idee dat bij mij ook de chlamydia bacterie sluimerend aanwezig is geweest en misscien nog is. Mijn eerste besmetting was in 1977 ofzo. Toen wisten de artsen nog niet wat het was en is mijn toenmalige partner ook niet behandeld. Ik wel met een antibioticakuur. Helaas kwam het met intervallen van een jaar of iets meer weer terug. In 1986 is eindelijk aangetoond dat het Chlamydia was en toen is mijn partner ook behandeld, daarna heb ik het niet meer gehad tot ongeveer 2 jaar geleden. Mijn huidige partner heeft zich toen laten testen en ik niet omdat het onderzoek met het watje in de plasbuis erg pijnlijk is. Mijn huidige partner was negatief voor Chlamydia en ik heb een antibiotica kuur gehad en de klachten verdwenen weer.Vreemd dat zij niet besmet was en ik weer een uitbraak kreeg. Ben op zoek naar de link tussen sluimerende Chlamydia en Reumatologische aandoeningen. Ik heb sinds 20 jaar last van Palindroom reuma en verdenk de sluimerende Chlamydia bacterie hiervan.

    Reageer
Reageer op: Clamydia


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief