Soa?

 • #1

  Hallo.

  Ik ben man van 22 jaar en heb 5 maanden geleden onveilige seks gehad met een hoer.

  Ik was zelf zo nerveus en zenuwachtig dat ik het compleet vergeten ben om het veilig te doen... Domste wat ik ooit gedaan heb. Ik was er eerst bijna van overtuigd dat ik hiv zou hebben. Na 7 weken heb ik een test gedaan en deze kwam negatief terug. Gelukkig. Al ben ik ook niet 100% zeker dat ik niet besmet ben want door te lezen op internet is de test na 7 weken maar 95% procent zeker. Dus twijfel zit er nog.

   

  Nu heb ik na 3 maanden een teelbalontsteking gehad. Het was begonnen op vakantie en toen ik terug thuis kwam, werd het heviger. Ik ben hiermee meteen naar de dokter geweest en hij gaf me dus antibiotica tegen deze ontsteking. De kuur hielp en op paar weken was ik hiervan verlost.  Al heb ik zelfs nu nog soms eens licht zeurend gevoel in mijn rechterbal. Zeer weinig wel.

   

  Tot slot, sinds kleine 2 weken heb ik soms in de dag jeuk aan mijn anus. Niet hevig en niet ondraagbaar maar op sommige momenten is dit toch wel vervelend. Ik heb zelf al gemerkt dat het opkomt na ik naar het toilet ben geweest. Maar ook niet altijd.

  Heb ik ook niet heel de dag door. Soms eens dag niet en soms wel. Niet langer dan 30 minuutjes.

  Ik zoek advies... Of ik me echt zorgen moet maken of niet. Door mijn symptomen op te zoeken kwam ik uit op chlamydia... Is het mogelijk dat ik pas na 3-4 maanden klachten krijg (balontsteking)? En is er nog kans op HIV? Is nog een test nodig?

   

  Wil gewoon verder met mijn leven en dit alles vergeten. Ik heb nog nooit zoveel spijt gehad.

  Bedankt.

  Reactie
  #2

  Een HIV test bij 7 weken is voor 99% betrouwbaar met de huidige testen. Voor het overige zou ik dan toch even een soa test laten doen

  Reactie
  #3

  Ok bedankt.

  lijken mijn klachten duidelijk op symptomen chlamydia of iets dergelijks?

  Reactie
  #4

  dat kan alleen maar worden vastgesteld met een test

  Reactie
Reageer op: Soa?
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief