Druiper van 1vrouw..

 • #1

  Goedendag..ff een vraagje waar ik zelf al het antwoord op weet maar moet het toch vragen... vakantie in Thailand vrouwtje ontmoet geen hoertje maarja dat zeggen ze allemaal hebben sex gehad en kreeg na 7a10dagen een druiper zou deze vrouw een soa kunnen hebben maar dan al meer dan 4jaar zonder dat ze dat weet ..?

  Reageer
  #2

  Lijkt me onwaarschijnlijk.

  Reageer
  #3

  Is de seks met of zonder condoom geweest?

  Als het zonder was, dan is de kans om zo gonorroe op te lopen reëel. Jij kan nooit weten of die dame daar zelf wel of geen last van heeft of heeft gehad.

  Reageer
  #4

  Haha, als je deze dame betaald hebt is ze zeker een prostituee. Ik denk dat je dat wel gedaan hebt, meteen direct of indirect (door haar mee uit te nemen/cadeautjes voor haar te kopen). Een vrouw, vooral in Thailand, neukt echt niet zonder condoom met vreemde westerse mannen zonder reden, behalve om simpelweg geld te verdienen.

  De druiper heeft ze naar mijn mening hoogstwaarschijnlijk van een andere man, en die heeft ze niet of nog niet kunnen laten behandelen omdat het erg kort geleden is dat ze met die ándere man seks heeft gehad, hoogstwaarschijnlijk ook betaald. Sorry, maar jij hebt die druiper niet van haar opgelopen, maar indirect via een andere man via haar.

  Prostituee zijn is gewoon haar beroep. En ze zal zich niet erg druk maken om soa's als ze een prostituee is die zonder condoom neukt. Daarom heb jij nu een relatie geschenk.

  Ik denk dat je er met een druiper nog goed van af bent gekomen. Laat alsjeblieft na 3 maanden ook je bloed checken voor hiv.

  Reageer
  #5

  Doe alsjeblieft die hiv check na 3 maanden. Kan ook al na 1 maand, maar volgens mij om alles uit te sluiten ben je pas ná 3 maanden 100% zeker. Na 1 maand kan het blijkbaar al zichtbaar zijn, maar na 3 maanden heb je pas definitief uitsluitsel.

  Dus doe het alsjeblieft als je om je eigen gezondheid geeft en die van andere mannen én vrouwen, prostituees of niet. Zo kan iedereen lekker blijven neuken en is er hopelijk weer een kogel ontweken.

  Reageer
Reageer op: Druiper van 1vrouw..


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MBVoeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief