Soa?

  • #1

    Beste moderator,

    Sinds 3 weken onveilig sexueel contact met een dame (ik ben een man) waarbij we elke week wel minimaal 2 x vrijen. Afgelopen zondag weer gevreen en uiteindelijk kreeg ik maandag last van jeuk in mijn penis. Dus de plasbuis jeukte enorm, vooral als ik eraan ging zitten,  de dagen erna kreeg ik last van branderig gevoel bij plassen en geurloze pus (geel soms wit) uit penis.

    Ik heb de dame in kwestie geconfronteerd en zei zweerde dat ze laatst (aantal maanden terug wss) soatest had laten maken en schoon was. Ik ben inmiddels huisarts geweest en heb mijn urine meegegeven, wachten tot woensdag voor uitslag.

    Nu zijn mijn vragen het volgende:

    Alle bijwerkingen / complicaties komen overeen met die van een soa (chlamydia, gonorroe etc.)|
    Kan je ook zelfde bijwerkingen hebben zonder dat je soa hebt?

    Kan het zijn dat het ook gebeurt vanwege onhygiënische vagina (het stinkt soms)?

    Kan dit ook een voorbode zijn van eventuele HIV infectie?

    Tot slot, stel je voor dat je SOA hebt, kan je hier zo van genezen dat het is alsof het nooit gebeurd is?

    Graag hoor ik van je aub

     

     

    Reageer
    #2

    "en zei zweerde dat ze laatst (aantal maanden terug wss) soatest had laten maken en schoon was." Hier heb je natuurlijk helemaal niets aan. Je weet niet of ze ook daadwerkelijk een test heeft gedaan. En als ze nog seksueel contact na de test heeft gehad, of net voor de test, zou ze alsnog een soa kunnen hebben. Je klachten lijken op chlamydia, maar een schimmelinfectie is ook mogelijk. Soa's zijn te behandelen en zijn dan ook volledig weg, met uitzondering van HIV uiteraard. Het zijn overigens geen HIV klachten

    Reageer
    #3

    Dag John,

     

    Ik krijg net uitslag urinetest en blijkt dat mijn urine helemaal schoon is. 3 dagen na sexueel contact urine ingeleverd. Ik heb aangegeven aan de dokter dat ik nog steeds last heb van pus uit penis en heeel af en toe jeuk en branderig gevoel.  Eerst zei hij kijk het even aan zonder enige medicatie, toen ik zei ja nog steeds geel achtig pus zei hij laten we nog een keer test maken.

    Waarom geeft hij mij niet gewoon een antibiotica want dat het is ontstoken lijkt me vanzelfsprekend. Graag hoor ik je mening.

     

     

    Reageer
    #4

    "3 dagen na sexueel contact urine ingeleverd" Dat is voor een soa natuurlijk veel te snel. De meeste soa's hebben in incubatietijd van 14 dagen. Dat was dus een zinloze soa test., Voordat hij antibiotica geeft, zal hij eerst willen weten wat er precies aan de hand is.

    Reageer
    #5

    Hey John,

    Dat klopt alleen was mijn eerste seksuele contact met desbetreffende dame al maanden geleden. Daarna meerdere keren sex gehad en na laatste sex van 8 september kreeg ik 10 september bijwerkingen als pus, branderig gevoel etc. (Wat nu wel bijna weg is)..

    Kan het uitmaken per seksueel contact of is deze test aslnog betrouwbaar. Dus ik bedoel kan ik de eerdere sexuele kontacten niks gehad hebbe en de laatste keer alsnog soa hebben opgelopen??

    Je bent een topper!

    Reageer
    #6

    Ja dat zou kunnen...

    Reageer
    #7

    Overigens: binnen 2 dagen na een seksueel contact, krijg je doorgaans geen klachten van een soa. Dus dan zou je de soa eerder moeten hebben opgelopen. Als he een soa zou zijn (geweest).

    Reageer
    #8

    Op wat ben je allemaal getest?

    chlamydia, gonnoroe, mycoplasmas?

    kan ook een niet specifieke urethritis zijn, door een banale bacterie

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Hey Guido,

     

    Ik ben inderdaad voor chlamydia, gonorroe, en tirichomonas getest. Ik denk dat het inderdaad.is wat jij zegt. Ik merkte nadat ik de dame.in kwestie had gevingerd een zwarte aanslag had op mijn vingers. Nadat ik klachte kreeg kwamen samen met de pus zulke zwarte dingen uit mijn plasbuis. Ik heb njet zo last meer maar heel af en toe kleine jeuk en pus. Ik ga voor zekerdheid wachten en na 2 weken opnieuw een soa test laten maken.

    Reageer
Reageer op: Soa?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief