heb ik een soa?

  • #1

    Hallo, ik heb al een jaar een relatie met mijn vriend en dit is ook mijn eerste bedpartner. Maar tijdens de seks heb ik heel vaak dat het daarna brandt en/of opgezwollen is daar beneden. De ene keer wel en de andere keer niet. Mijn vriend beweert nog nooit een soa te hebben gehad, dus dat geloof ik ook. Maar nu moet ik vandaag ongesteld worden, en ik merkte dat ik vanochtend wat afscheiding had, maar het was wat donkerder geel achtig.. De vorige keer had ik dit ook rond het begin van mn menstruatie. Kan dit een soa zijn?

    Reageer
    #2

    Het is trouwens dus de 2e keer dat ik die afscheiding heb, dus die donkerdere gele kleur. Ook ben ik al een keer bij de huisarts geweest, en die zei dat de pijn wss kwam doordat ik teveel aanspande tijdens de seks. maar ik probeer nu juist veel meer te ontspannen, en het is nogsteeds.

    Reageer
    #3

    Daar kun je mar op een manier achter komen : lat een soa test doen.Ik zu sowieso met de klachten naar de huisarts gaan

    Reageer
Reageer op: heb ik een soa?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief