Soa ?

  • #1

    ik ben zaterdag met een paar vrienden op stap geweest voor een vrijgezellen feest en we zijn daarna een rondje gaan maken bij de prostutitiestraat. Iedereen is na binnen geweest en ik dacht kom jij ook. Eenmaal binnen, condoom omgehad, oraal seks gehad met condoom. Vervolgens begon de prostituut over mijn penis te “schuren”, zij boven ik beneden beetje dansen eroverheen, ik had nog steeds een condoom om maar door het schuren bewoog de condoom steeds meer naar boven. De eikel was tijdens heel dit proces wel in de condoom 100%. Er is geen directe contact geweest tussen de eikel en vagina. Eenmaal na de zaadlozing kreeg ik een servet, haalde de condoom eraf, en maakte mijn penis met een zakdoekje schoon en vervolgens heb ik hem gewassen. Omdat ik mijn twijfels kreeg voor ziektes door het directe contact tussen de vagina en de onderkant van de penis, ik voelde ook de vocht van de vagina op mijn penis ( nogmaals geen contact met de eikel). Waar ik nu aan zit te twijfelen is dat er misschien tijdens het schoonmaken, wat vocht dat uit de vagina kwam toch in contact is geweest met de eikel?

     

    hoe groot is de kans dat ik een ziekte heb opgelopen door het directe contact vande vagina met de penis en dat dat dan is overgegaan op de eikel en ik zo een ziekte heb gekregen?

     

    misschien komt het door de vragen in mijn hoofd en de angst, dat ik steeds warm aanvoel en denk dat ik steeds jeuk en irritatie heb wat ik niet heb als ik er nie aan denk.

     

    Ps: zaterdag avond dus 48 uur geleden vanaf nu.

    Alvast bedankt.

     

     

    Reageer
    #2

    Ik denk dat de kans wel heel erg klein is. uitgezonderd voor herpes en genitale wratten. Dan kan huidcontact voldoende zijn om dat te krijgen

    Reageer
    #3
    1. @tandor 

    wanneer kom erachter dan of ik genitale wratten en herpes heb? want wratten moet je echt kunnen zien neem ik aan

    Reageer
    #4

    Wratten kun je als zodanig wel herkennen. Herpes geeft pijnlijke blaasjes met vocht

    Reageer
    #5

    Bedankt tandor

    Reageer
Reageer op: Soa ?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief