Chlamyida minocycline

  • #1

    Ik heb een wat gecompliceerd verhaal. Een jaar lang heb ik minocycline gehad voor acne. Nadat ik vreemde spierpijn begon te krijgen,ben ik hiermee gestopt. Tijdens de minocycline heb ik mij een keer laten testen op chlamydia. De kans op chlamydia was erg klein, maar ik wilde het zekere voor het onzekere nemen. De uitslag was negatief. Nu ik gestopt ben met de minocycline heb ik last gekregen van pijnscheuten in mijn onderbuik en erythema nodosum (wat volgens internet gepaard kan gaan met chlamydia). Ik heb in de tijd dat ik de test gedaan heb nog een keer gebeld naar de poli of het wel betrouwbaar was in verband met de minocycline. Daar werd mij verteld dat ik me geen zorgen hoefde te maken aangezien deze medicatie wordt voorgeschreven bij Chlamydia. Nu maak ik mij zorgen dat minocycline de bacterie toendertijd onderdrukt heeft(vandaar negatieve resultaat) ,' maar niet heeft gedood en dat ik daardoor nu klachten heb. Zou dit kunnen?

    Reageer
    #2

    erythema nodosum (wat volgens internet gepaard kan gaan met chlamydia)  Maar niet zomaar met chlamydia maar met bepaalde stammen die tot de chlamydia bacteriën horen. Erythema Nodosum kan heel veel verschillende oorzaken hebben. Als je een chlamydia infectie zou hebben gehad, was die door het langdurig gebruik van de minocycline wel opgeruimd.

    Reageer
Reageer op: Chlamyida minocycline


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief