Droogneuken

  • #1

    Hallo allemaal,

    Op een parkeerplaat ben ik drooggeneukt. Hij ging met zijn eikel tegen mijn anus en met zijn penis langs mijn kont. Hij had voorvocht. Ik heb nu opgezette klieren in mijn hals en veel zweet mijn anus. Ook een beetje rode huid boven mijn anus.
    Heb ik een soa?

    Reageer
    #2

    Moeilijk om daar zo iets over te zeggen... Een herpes infectie zou je zo eventueel kunnen oplopen. Maar daar krijg je geen opgezette klieren in je hals van. En roodheid kan ook door transpiratie worden veroorzaakt.

    Ga naar de huisarts en laat ernaar kijken

    Reageer
    #3

    Dat is juist lastig. Getrouwd nl. Ik ging er eigenlijk vanuit dat dit veilig was nl geen penetratie. Waar kunnen de opgezette klieren dan van komen.? Het is trouwens een week of 5 geleden. Geen koorts of pus of rare ontlasting

    Reageer
    #4

    De opgezette klieren in de hals komen doorgaans van een virusinfectie. Een verkoudheid bijvoorbeeld.

    Dat je getrouwd bent maakt voor de huisarts toch verder niet uit... Misschien is het gewoon een smetplekje door transpireren..

    Reageer
Reageer op: Droogneuken


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief