help, ik trek die geluiden niet meer…

  • #1

    Ik kan er niet meer tegen. Als ik wil gaan slapen wordt ik schreeuwend gek van ademgeluiden van mijn partner, het is nog niet eens gesnurk, maar gewoon de ademgeluiden trek ik niet. Ik begin helemaal te zweten en begin te knarsen omdat ik het geluid niet kan verdragen. Kan er mega agresief van worden, woede die inmezelf opkropt. Ik kan er dus ook echt niet van slapen. Maar ook overdag heb ik er enorm last van als we samen op de bank tv kijken, allene het geluid van het ademen wordt ik helemaal gek. Wat kan dit zijn, ben ik gestresst of ???

    PS: S'nachts heb ik oordoppen in, dat scheelt al iets. Maar soms gaat het door merg en been om het zo eens te zeggen...

    mvg Colin

    Reageer
    #2

    aparte slaapkamers? je bent toch niet verplicht om in dezelfde kamer te slapen?

    Reageer
    #3

    Ik heb het vermoeden dat je om iets heel anders boos bent. En waarschijnlijk om iets dat je zelf nalaat. Waarover ben je ontevreden over jezelf?

    Reageer
    #4

    Zo herkenbaar, het leidde mij ook altijd heel erg af. Ik wilde graag tot rust komen en van geluid werd ik steeds weer uit m'n eerste ondiepe slaap gehaald. Sinds ik dit weet draag ik oordopjes. Nooit meer last van gehad.

    Reageer
    #5

    Ik ben ook een lichte slaper en ik werd echt van elk geluidje wakker totdat ik een meditatie cd kocht die speciaal voor t slapen is en daar luister ik elke nacht naar.

    Je kan misschien ook wel naar rustige achtergrondmuziek luisteren, maar [url=http://www.brainsync.com/product.asp?specific=156affiliate=589052]dit[/url] werkt goed voor mij. Zelfs mijn man luisterd naar en hij vond het in het begin maar vaag. ๐Ÿ˜‰

    Reageer
    #6

    Lees dit bericht over 'Zware admehaling tijdens de slaap'

    http://www.dokter.nl/forum/Slapen/192255-Zware-ademhaling-tijdens-slaap.html

    Reageer
Reageer op: help, ik trek die geluiden niet meer…


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief