Hypermobiel

  • #1

    Hallo,

    Ik heb sinds mijn laatste zwangerschap veel last gehad van bekkeninstabiliteit. Ik kwam er toen ook achter dat ik hypermobiel ben. Ik loop bij een fysio maar ondanks de oefeningen 3 maanden geleden door mijn rug gegaan. In het verleden ook maar nu lijk ik moeilijker te herstellen.
    Waar heb ik last van:
    - mijn spieren en dan haast allemaal... het wisselt per dag van welke ik last heb. Vaak mijn linkerkant dus arm, rug en been maar dat kan de dag erop rechts zijn of alleen mijn arm.
    - op het moment niet maar ik heb ook periodes last van spanningshoofdpijn wat uit mijn nek komt. Dit komt dan aan alle kanten voor.
    -mijn zenuwen zijn snel geïrriteerd, in de zin dat ik heel snel tintelingen heb als ik mijn benen over elkaar heb of mijn arm ergens op leun. Ik had dit altijd al maar dit is nu veel extremer. Knan dit met het slechte bindweefsel te maken hebben?
    - snel last van zenuw prikkelingen.
    - vaak licht krampachtig gevoel in handen
    -stijf gevoel

    De pijn is minimaal (als ik het een cijfer zou geven is het 2/3) maar last heb ik er wel van, voel me zo stroef en slap en het vervelende vind ik vooral dat ik mijn spieren heel moeilijk kan op opbouwen en dat verbetering moeizaam gaat.
    Herkent iemand dit? En iemand tips? Ik vind de klachten soms best extreem voor alleen “hypermobiliteit’.
    Alvast bedankt voor reactie.
    Groetjes

    Reageer
    #2

    hypermobiliteits syndroom is ook best heftig het bind weefsel en de pezen kunnen n iet aan wat ze aan moeten kunnen ik heb er ook flink last van en het is erfelijk

    er is revalidatie in water oa in rotterdam

    mij bracht het meer pijn door een andere aan doening er bij maar mischien lukt het jou wel

    sterkte anita

     

    Reageer
Reageer op: Hypermobiel


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief