heb altijd zin in sex alleen me vent niet

Online ZorgZus
  • #1

    Ik heb een relatie van 13 jaar. We hebben 2 prachtige kinderen maar ontzettend weinig seks. Mijn vent weet best dat ik ontzettend zin heb maar als het niet van mijn afkomt om te beginnen komt er niks van. Ik weet niet goed hoe ik me gevoel met hem moet bespreken nu ik nog ouder word, 40, wordt het gevoel steeds erger. Ik heb zelfs gedacht om hoe het zou zijn met een andere man. Ik wil hen dit niet aan doen. Maar als je hormonen zo ver op hol slaan wat moet je doen om toch eens een heel fijn gevoel van lekkere seks te hebben en niet maar altijd zelf te beginnen. Zeg wel eens als we bezig zijn dit moet vaker gebeuren dat ik het lekker vind. Maar komt niks meer tenzij ik dan maar weer zelf begin. Hij is zo ontzettend lief voor me. Ik hoef hem maar wat te vragen en hij doet het maar seks, knuffel, kus, wat dan ook, is er gewoon weg niet. Ik kan me gevoelens niet kwijt. Lingerie of zo doet hem gewoon weg niets. Ik heb al eens gedacht nu ga ik een brief schrijven die ik aan hem geef. Ik ben niet iemand die zo maar met iedereen het bed in duikt. Dit is pas de 2 vriend die ik heb. Ik heb eens gedacht een vibrat0r of wat dan ook te kopen om misschien ons seks plezier op te vrolijken maar eerlijk gezegd schaam ik me er ook weer over en durf ik niets te bestellen of naar zo'n winkel te gaan. Weet iemand raad? Mijn verlangens zijn erg groot. Help.

    Reageer
    #2

    goeie morgen .dat probleem heb ik ook.terwijl je meestal hoort dat het andersom is .maar goed ik raad je aan om gewoon naar de sex shop te gaan en koop gewoon iets leuks voor je zelf.probeer het eerst zelf uit en als je man een keer sex wil dan pak je dat er gewoon lekker bij.succes [i][/i]

    Reageer
    #3

    heb jij je ook iets aan geschaft dan en succes ermee om het er ook bij te nemen .
    dat is dus zelf wat ik niet durf durf niet eens een sexsh0p binnen te stappen .
    maar ja als ik hier vaker verhalen lees is het de normaalste zaak van de wereld.
    zou wel eens iets willen hebben een pil of zo waardoor me vent nu eens hetzelfde gevoel kreeg als mijn en hem dan ook eens te laten zitten .
    gewoon weg hem hetzelfde gevoel te laten voelen wat ik voel.

    Reageer
    #5

    Hoi, lees nu pas je bericht op dokter.nl, ja zo vaak moet je ook niet kijken op deze site.
    Weet natuurlijk niet of je nu nog steeds zin in sex hebt of dat het al is opgelost. Ik (man) heb ook heel veel zin in sex maar kwam niet aan mijn trekken thuis. Ja als man neem je hem even in de hand en hups kun je er weer even tegen. Ook het zelf doen begint te vervelen, bij mij werd de drang naar sex groot, zo groot dat ik het wel buiten de deur heb gedaan. Had ik veel eerder mee moeten beginnen, heb nu sex ben lekker rustig geworden.

    Hij is wel lief vertel je, maar heeft hij geen sex buiten de deur?
    Heeft hij misschien gevoelens voor mannen gekregen?

    Tja ik zou geen man zijn als ik tegen je zeg, "bel maar" als de nood hoog is. Maar ja dat zijn er misschien al 1000 geweest dat dat hebben gezegd. Gelukkig duik je niet met iedereen het bed in, ook al is de nood hoog, blijf er met de kop bij.

    Reageer
    #6

    Arli, hoe is t nu dan met je relatie? Want je partner bedriegen? Ikzelf heb ook een lange relatie (man) en ik kom ook niet meer aan mijn "trekken" bij t vrouwtje. Ook van alles geprobeerd maar tevergeefs. Heb mezelf er maar bij neer gelegd dat ik het moet doen met hooguit 1 keer in de maand en als de nood te hoog is ja dan zelf maar wat doen haha. Klinkt misschien stom maar geen goeie seks is geen goede relatie, maar buiten de deur is ook geen oplossing.

    Reageer
    #7

    Hoi Jolanda,

    Nou zoals jij het met je man/vriend heb heb ik dat dus met mijn vrouw.Als ik niet aan sex begin begint zij er ook niet aan,ik heb dus wel van allerlei speeltjes gekocht en massage olie enz maar ook dat is dan voor een keertje leuk en daarna hou het ook gewoon weer op.

    Ik vind het moeilijkste aan alles dat je zo aan je zelf gaat twijfelen of je het wel goed doet enz....als ik het dan aan dr vraag is alles koek en ei maar dan wordt het gesprek daar ook afgekapt.
    Ik zou zo graag is een wilde vrouw hebben die me helemaal gek maakt en super naar me verlangt maar ik denk dat ik dat nooit mee ga maken met haar.

    Ik vraag me dan ook wel is af of er wel vrouwen zijn die het wel doen,ik heb ze helaas nog nooit mogen ontmoeten:-(

    Ik hoop voor jou dat je probleem inmiddels is opgelost,maar wou je even laten weten dat je dus niet alleen bent met dit probleem....

    Een warme dikke kus van mij

    Reageer
    #8

    Tja, ook ik ben zo`n vrouw die nooit zin had, van een paar keer per week naar een paar keer per maand en op het laatst een paar keer per jaar!

    Op een gegeven moment werd mijn man kwaad om alles en uiteindelijk kwam het hoge woord eruit, hij zag onze relatie langzaam stranden en vond dat we als broer en zus leefden.

    Hier ben ik erg van geschrokken, ik hou van mijn man en wil hem niet kwijt. We hebben hier veel en vaak over gepraat en ik heb een vibrat0r aan geschaft, gewoon om te leren dat sex leuk is!

    Ben nogal conservatief opgevoed en dacht altijd dat mijn man alles wat ik deed of zou willen doen op sexueel gebied raar zou vinden, wat dus helemaal niet zo blijkt te zijn. We hebben heel eerlijk gezegd wat we lekker vinden (had hier wel een borrel bij nodig) en ook over allerlei andere problemen hebben we gepraat.
    Maar nu begin ik te leren wat mensen meestal in hun puberteit leren en mijn sexualiteit te ontdekken en krijg ik steeds meer zin.

    Maar het praten hierover, echt heel eerlijk zijn, en ja dan maar een slok alcohol achter de kiezen als dat helpt om eerlijk te kunnen zijn, heeft mij erg geholpen!

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    ik dacht dat vrouwen nooit zin hadden! bij ons is t dus zo, we hebben 10 jaar een relatie, 2 kinderen en t vrouwtje wil gewoon niet meer, als wij 5 keer per jaar sex hebben is t al veel. altijd druk met de kinderen, huishouden enz dus ik heb dat maar te accepteren blijkbaar. gek word je ervan, al van alles geprobeerd maar niets helpt, ik wou dat ik een vrouw had waar ik op sexueel gebied veel plezier mee zou kunnen hebben, verders gaat t wel goed in onze relatie als ik t maar niet over sex heb. wie kan me helpen?

    Reageer
    #10

    De basis voor alles ligt vooral in de openheid die je durft te betrachten ten opzichte voor elkaar. Ieder heeft zijn eigen verlangens, wensen of fantasieën en vaak blijken ze voor een flink overeen te komen, zolang je er maar met elkaar over durft te praten.

    Ik heb een huwelijk achter de rug waaruit de seks en er0tiek meer en meer verdween nadat bij mijn ex diabetes werd geconstateerd. Daarvoor was het ook al niet iets waar zij snel het initiatief toe nam, dus ook toen miste ik vaak de passie en het verlangen bij haar. Dat verweet ik haar, ik voelde me tekort gedaan, maar sprak er nooit echt over en vluchtte maar in mijn werk. Zo leefden we verder als broer en zus, totdat we uiteindelijk besloten te scheiden. Ik ben pas na mijn scheiding tot het inzicht gekomen dat ikzelf ook fout ben geweest, gewoon, door er nooit echt over te praten en m'n gevoelens maar weg te stoppen.

    Nu heb ik een nieuwe relatie. Voor het eerst in mijn leven heb ik een maatje met wie ik echt alles kan bespreken, ook op seksueel gebied. We ondernemen van alles met elkaar, maar respecteren ook elkaars persoonlijke ruimte, omdat ieder mens dat nodig heeft en geen bezit is van de ander. De passie en er0tiek is er weer in alle hevigheid en we genieten ervan, met volle teugen. Maar meer dan ooit is me duidelijk geworden dat goede seks tussen de oren begint en niet tussen een paar benen. Probeer dus eerst maar eens bij elkaars denk- en belevingswereld aan te sluiten, alvorens meer te verwachten. Lukt dat niet, geef het dan niet direct op, maar blijf in gesprek met elkaar of zoek hulp bij derden. Leidt ook dat niet tot een verbetering van de relatie en de seks, zet er dan pas een punt achter en bevrijd jezelf, want als wederzijdse behoeften zover uit elkaar blijven liggen, dan rest alleen nog maar toenemend de pijn, de vlucht of het verdriet....

    Reageer
    #11

    Beste,

    Ik begrijp je. Ik voel me net hetzelfde zoals jij. Ik heb ook ontzettend veel zin, maar mijn partner nu niet meer.... Het 1e anderhalf jaar was de max en nu is het bij haar helemaal weggevallen. In het begin genoot ze ervan en ging ze er gigantisch in op. Ze was opgewonden en ze had er zelf ook de behoefte naar... Maar nu is het al meer dan 6 maanden geleden dat ik gevoeld heb dat ze voor 100% zin had! Nu hebben we sex eens om de week à 10 dagen. Ik denk dat het voor haar een inhaalbeweging is geweest omdat ze een paar zonder relatie is geweest...
    Zoals jij er nu niet volledig open over kan zijn naar hem toe, zo kan ik er niet over beginnen praten naar haar toe.... Bang voor afwijzing. In mijn vorig huwelijk van 10 jaar ben ik figuurlijk "gecastreerd". Altijd afgekraakt dat het abnormaal was. Laat ons zeggen dat ik zin heb in een 2 tal keren per week sex.... Daarom dat ik er niet over kan praten. Ik wil genieten met 2! Dus als de ander geen zin heeft HOEFT het voor mij ook ABSOLUUT niet meer! En dan voel ik me zeer ongelukkig!

    Reageer
    #12

    Alles wat je geschreven hebt, klopt als een bus!!
    Sex begint tussen de oren en niet tussen de benen! Deze stelling geldt minstens dubbel zoveel voor vrouwen als voor mannen.
    Ik ben ook gescheiden 2 jaar geleden en ook bij ons was het een broer zus relatie. Samen met een gebrek aan openheid om over seks te spreken is ons huwelijk op de klippen gelopen. Zoals je zelf aangeeft ligt er ook bij mij een deel de mislukking. En vooral dat ik nooit met openheid over sex heb gecommuniceerd! Waar mijn persoonlijke behoeften lagen en ook welke die van haar waren. Daar voel ik me soms ontzettend schuldig over.

    Reageer
    #13

    geef je man is een natuurlijke viagra pil daar raakt hij wel opgewonden van ( het werk bij mij) ik zelf gebruik Herbal Men Plus

    Reageer
    #14

    Ik heb nu een nieuwe vriend sinds 1,5 jaar maar onze sex is jammer genoeg een stuk minder geworden....Ik ben gescheiden en nu ik zo verliefd benm verlang ik in het weekends naar hem,en blijf ik ook bij hem slapen..
    Alleen dan gebeurd er soms niks,en de laatste tijd zegt hij ook,dat ik zovaak sex wil.
    Maar we hebben een lat relatie,en ik slaap zaterdags dan bij hem,is dan die ene nacht en die enen keer zoveel,ik snap er niks van.
    Je word hier gewoon onzeker van,ook omdat ik zo verliefd ben wil ik graag sex en intiem met hem zijn.
    Wel zegt hij dat hij ook gek op mij is,en knuffelt wel maar wil al gauw slapen,ook neemt hij me in zijn armen maar dan geen sex....

    Reageer
    #15

    Ik herken dit wel ja....met mijn vriend is het ook zo,als je het woord sex maar niet gebruikt.
    Is echt jammer want ik weet hoe het ook kan zijn,en zo missen we toch veel?
    Er zijn dus wel vrouwen die ook erg verlangen naar een intieme relatie,met sex en verlangens...sterkte he.

    Reageer
Reageer op: heb altijd zin in sex alleen me vent niet


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief