Vraagjes sex bloeding

Online ZorgZus
 • #1

  Hoi ik zit aan de pil al tijdje en ik en mijn vriend hebben ene keer wekelijks sex andere keer om de zoveel weken of dagen. Alleen heeel soms tot nu toe 2/3 keer gehad in een jaar tijd pas weer dat kk opeens bloed en dit is dan beetje donker of licht bloed. Soms zijn wij wat ruwer in sex. Alleen het doet geen pijn. Als we rustiger zijn heb ik hier geen last van maar ruwer sex heb ik dit ook niet altijd.

  Ook heb kk een vraag dat als ik niks doe ik vaginale afscheiding heb in mijn onderbroek en weet niet waardoor dit komt mijn vriend denkt dat ik zwanger ben maar dat denk en hoop ik niet.
  Ook als kk tijdje geen sex heb komt er vaginale afscheiding in mijn onderbroek dat een groot deel vochtig is er zit geen kleur aan. En ik vind het niet anders ruiken. Naar natuurlijk als het droog in jr kleren krijgt hrt een andere geur hoe komt deze vaginale afscheiding en hoe kan ik het stoppen?? . Want het is namelijk heel vervelend. En hoe komt de soms tijdelijk even bloeding? (Na weg vegen is het ook gestopt)

  Reageer
  #2

  Als je regelmatig last hebt van bloedingen en afscheiding, kun je beter even naar de huisarts gaan. Die kan naar de oorzaak kijken,of het iets anders is dan te ruwe sex.

  En als je denkt zwanger te kunnen zijn, kun je beter een zwangerschapstest doen, dan weet je zeker waar je aan toe bent.

  Reageer
  #3

  Ik heb het echt bijna nooit jn jaar 3 keer gehad. En testen doe ik later voor zekerheid. Ondanks ik aan de pil zit
  .

  Naar ookal heb jk geen sex heb al jaren last van vaginale afscheiding? En dit ruikt niet anders dan normaal ik plas ook niet meer of anders hoe komt dit?
  Plas kleur verschilt met hoeveel ik drink en ik drink vaak wel weinig

  Reageer
Reageer op: Vraagjes sex bloeding


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MBVoeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief