Moeilijk klaarkomen en vaak geen gevoel meer in penis,

Online ZorgZus
 • #1

  Beste,

  Ik ben een man van 50 jaar, en met name sinds de afgelopen 2 jaar heb ik heel veel moeite met klaarkomen.

  ik ga wel eens naar een prostituee maar dar lukt het niet. ook in mijn laatste relatie van vorig jaar had ik veel moeite met klaarkomen. terwijl dit in mijn jongere jaren nooit zo geweest is.

  ik ben ook krachtsporter en merk vaak dat ik mijn niveau niet meer haal. ik slaap slecht en voel me vaak down. ook verlies ik spiermassa volgens body index een apparaat op de fitness die het vetpercentage en spiermassa meet. ook al wissel ik veel af met trainingen en eet extra eiwitten . mijn vetpercentage stijgt eerder en mijn spieren vallen af.

  ik zit dus met een probleem en vraag dringend advies? zou je hier bij de dokter extra testosteron voor kunnen krijgen? mijn dokter kennende gaat hij dat niet geven.

  Reageer
  #2

  Ga met je problemen naar de huisarts. Bloed test kan uitwijzen of je daadwerkelijk een te laag testosteron hebt.

  Reageer

  Het hebben van relatieproblemen kan je leven behoorlijk negatief beïnvloeden. Ben je voor jezelf of voor iemand anders op zoek naar een oplossing en heb je niet genoeg aan de antwoorden die je kunt vinden in ons forum? Ook dan helpen wij je graag verder.

  Partner content
  #3

  De dokter gaat je zeker geen testosteron geven vóór er onderzocht is of je een tekort hebt......Dan heet het namelijk gewoon doping en dat schrijven artsen idd niet voor.

  Ik zou dus eerst eens naar de huisarts gaan en een bloedonderzoek laten doen.  Je kunt ook andere tekorten hebben,die in combinatie met zwaar sporten de klachten veroorzaken.

  Heb je al geprobeerd om een tijdje op een lager pitje te trainen? Om je lichaam even bij te laten tanken? Soms is dat even nodig als je lange tijd aan de bovengrens van je kunnen hebt getraind.

  Reageer
  #4

  Ik heb al een lange tijd niet kunnen trainen vanwege pijn klachten overal in mijn lichaam. ik ben hiervoor steeds naar de dokter gelopen en jarenlang ziekenhuis onderzoeken gehad . mri's .foto's maar nooit wat uitgekomen . het enige wat ze mij konden aanraden was ga naar de fysio of praten met een psychiater . en dat heeft niets geholpen. ik heb jarenlang gesprekken gehad bij instellingen die er van overtuigd waren dat ik psychosomatische klachten had.

  tot ik zelf ging dokteren en elke dag glucosamine ,zink, calcium ,magnesium vit D, foliumzuur ,selenium, niancine vit B3, kurkuma , msm ,ijzer ben gaan slikken, en elke 2 weken vitamine B 12 ben gaan injecteren.
  ook neeem ik veel aminozuren

  ik eet verder ook gezond en zou niks te kort moeten komen. ik eet elke dag 2 gram eiwitten per kilo lichaamsgewicht .maar ik ben er van overtuigd dat niet alles in eten zit of je veel moet eten elke dag binnen te krijgen. sinds dat ik deze supplementen neem nu anderhalf jaar is het met mijn lichaam alleen maar beter gegaan. het eerste half jaar had ik nog wel meer last maar dit is langzaam met gewoon doortrainen weggegaan. ik train weer als iemand van 25 jaar en ik train erg zwaar. oefeningen zoals zwaar bankdrukken wat de meeste mensen van mijn leeftijd niet meer kunnen kan ik nog gewoon 2x per week. ik kan gewwoon blijven maxen zonder last en mijn herstel is verbluffend want de andere dag heb ik nooit last . mijn gewrichten zijn zo sterk vooruit gegaan door deze combinatie van supplementen dat anderen echt versteld staan. ik loop ook al sinds ik gebruik niet meer bij de dokter. eindelijk spaar ik mijn eigen risico uit. de pijnen zijn verdwenen alleen het lage libido blijft toenemen en vaak zeker na 2 a 3 dagen rust merk ik dat ik veel minder gewicht druk dan dat ik elke dag train. zelfs na een weekje rust druk ik bv al 20 kilo minder en dit klopt niet. het duurt dan echt weer weken voordat ik weer op niveau ben. het lijkt erop dat ik heel snel mijn kracht kwijt ben.

  in mijn geval zou het verhogen van testosteron de oplossing zijn. dat weet ik nu al zeker.

  ik neem nu Turkesterone sinds een week en merk dat mijn kracht wat toeneemt. dit is bijzonder want volgens body building forums en testen zou dit spul geen enkel effect hebben omdat het simpelweg niet sterk genoeg is , maar ik weet wel waarom. als je testosteron gehalte normaal is dat heeft het ook geen effect.dan moet je flink gaan overdoseren.. een teken dat mijn testosteron gehalte aan de lage kant is.

  hetzelfde als iemand een anabolen kuur neemt. alleen met flink overdoseren krijgt iemand die niets te kort komt effect

  Reageer
  #5

  Het klinkt als onder invloed van supplementen tijdelijk de hele wereld aan kunnen.
  En daardoor je lichaam dusdanig overvragen/overbelasten dat je nu de klap daarvan drie dubbel gepresenteerd krijg.
  En daar herstel je niet van met een weekje rust.
  Niet lullig bedoeld,maar je zegt zelf al dat je traint als iemand van 25, maar dat ben je dus niet meer.....
  Niemand kan blijven maxen zonder daar de rekening voor gepresenteerd te krijgen,ook iemand van 25 heeft hersteltijd nodig en iemand van 50 nog meer.
  Als je verantwoord (als in de zin van goed voor je lichaam zorgen) wilt trainen, dan train je clean en neem je tijd om te herstellen. Ook op momenten dat dat voor jou gevoel niet echt nodig is.

  Injecteer je trouwens die B12 nadat een tekort is vastgesteld of ook op eigen initiatief?

  Reageer
  #6

  Volgens mij begrijp jij het niet goed, je trekt nu ook je eigen conclusie zo dramatisch mogelijk in je eigen versie

  en B 12 tekort is moeilijk aantoonbaar. testen vertroebelen nogal eens. ik heb niet getest maar heb er wel degelijk baat bij.

  Reageer
  #7

  Ik begrijp het juist heel goed. Omdat ik jongens kapot heb zien gaan op de manier waarop jij bezig bent. Zelfmedicatie en daardoor denken dat je alles kunt tot je instort.

  Een B12 tekort is met bloedonderzoek aan te tonen,maar idd niet goed als je ook andere dingen gebruikt die een tekort verdoezelen. Maar ook dat zul je zelf wel weten. Ik vraag me alleen af hoe je aan die B12 komt. Aangezien het een lange tijd erg moeilijk verkrijgbaar was door tekorten. En dan heb ik het over moeilijk verkrijgbaar voor artsen, apotheken en andere zorgverleners die het op recept uitgeven.

  Reageer
  #9

  Overtrainen bestaat. Heb mezelf in een burnout getraind een aantal jaar geleden. Ook bij de neuroloog beland omdat ik dacht dat mijn test te laag zou zijn. Er was niks aan de hand daarmee. Heb in de loop van de jaren met hulp geleerd om naar mijn lichaam te luisteren zodat het niet weer gebeurd. Niks mis met een keer 2 weken niks doen. Of ga een maandje cruisen op licht gewicht, wat meer cardio. En ja, je bent 50, hier moet je je helaas iets op aanpassen

  Reageer
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #10

  Fdv, precies wat jij zegt!

  En ik vergeet zeker niet dat bodybuilders/krachttrainers/topsporters meer nodig zijn dan mensen die op huis tuin en keuken niveau sporten. Toevallig zit mijn halve familie en vriendenkring in dat wereldje,dus durf ik wel te zeggen dat ik enigzins weet wat de dagelijkse behoeftes zijn. En dus ook van zeer dichtbij heb meegemaakt dat jongens zichzelf de vernieling in hielpen. Door verkeerde training, overtraining, zelfoverschatting, zelfmedicatie en uiteindelijk doping om zo lang mogelijk door te kunnen gaan.

  Reageer
  #11

  Toen ik 27 was heb heb ik al mijn eerste kuur anabolen gespoten. daarna tot mijn 32 ste nog een paar. ik heb nooit ernstige bijwerkingen ervaren. alleen van de primo wat haarverlies toen. ik heb veel verschillende gebruikt waaronder sustanon, testoviron. trenbolone, deca, norma , dianabol. anapolan ,stromba. ik ken wel een hoop anderen van mijn leeftijd die allang klaar zijn met body building.

  Reageer
  #13

  Ik slik nu 2 en halve week Tukesteron deze pillen boosten het testosteron gehalte. op het potje staat 1 tot 2 pillen per dag maar ik neem er 4. ik ben met bankdrukken na de eerste week gebruik al 5 kilo omhoog gegaan ,van 135 naar 140 kilo . ook heb ik elke dag een pomp. ik eet minimaal 2 gram eiwitten per lichaamsgewicht. mensen zeggen dat mijn spieren er opgepoft uitzien. ik ben inmiddels 2 kilo aangekomen en mijn buik is minder dik. ook word ik elke nacht en ochtend wakker met een keiharde stijve, er zit weer gevoel in en ik trek mij elke dag minimaal 2 tot 3 keer zonder problemen klaar. ik ben dus weer gevoelig van onderen en potent.

  ik had toch wel duidelijk testosteron tekort dacht ik zo?

  Reageer
  #14

  Turkesteron zijn trouwens geen verboden anabolen. het word vrij en legaal verkocht en is een planten extract . vaak werkt het niet bij jonge mensen lees je op internet. waarschijnlijk omdat hun testosteron gehalte gewoon goed is en hebben ze dan zwaarder spul nodig, maar voor iemand van 50 zoals mij dus schijnbaar wel . ik had dit effect echt niet verwacht. ik ben nu ook van mening dat iedere man bij het ouder worden gewoon standaard meer testo moet krijgen van de dokter. je levensvreugde neemt toe, ik voel het ook werken op mijn humeur .ik ben ook veel vrolijker en heb overal weer meer zin in etc.  ik zit er zelfs weer aan te denken om achter de vrouwen aan te gaan.

  Reageer
  #15

  Of je een testosteron tekort hebt kan toch echt alleen maar met een bloedonderzoek worden vastgesteld

  Reageer
  #16

  Daar ben ik het niet mee eens. ik vind bij gerelateerde klachten dat men al testosteron moet voorschrijven . bloedonderzoeken kunnen vertekend beeld geven. als ik nu een bloedonderzoek zou doen dan zou er al een verkeerd beeld zijn.

  Reageer
Reageer op: Moeilijk klaarkomen en vaak geen gevoel meer in penis,
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief