vriend komt alleen klaar door masturbatie

 • #1

  Hallo,

  Ik zit al een tijdje met een probleem. Mijn vriend komt bijna alleen maar klaar door zichzelf af te trekken.

  Ik heb dit in vorige relaties nooit meegemaakt.

  Is dit normaal en wat kan ik eraan doen? Ik heb hem wel voorzichtig geprobeert te vertellen dat ik het fijner vind om samen 'het plezier' te beleven maar ja het helpt niet veel, volgens mij wil ie wel maar lukt het hem gewoon niet op de 'samen' manier.

  Zijn er mensen die dit herkennen? Is dit nu een erectieprobleem of heeft dat niets met klaarkomen te maken?

  Reactie
  #2

  ja, ik snap dat je dit nog nooit heb meegemaakt, dit is niet wat je verwacht van een relatie!
  hoezo: " volgens mij wil hij wel" heeft hij het geprobeerd dan? en waarom voorzichtig vertellen wat je fijner vindt? zit hier wel een serieuze relatie in?
  heeft hij hier vorige relaties ook moeite meegehad? Valt hij misschien meer op mannen en wil hij dit niet zeggen?
  allemaal vragen waar jij het antwoord op moet weten, gewoon vragen dus!
  Succes, Brenda

  Reactie

  Het hebben van relatieproblemen kan je leven behoorlijk negatief beïnvloeden. Ben je voor jezelf of voor iemand anders op zoek naar een oplossing en heb je niet genoeg aan de antwoorden die je kunt vinden in ons forum? Ook dan helpen wij je graag verder.

  Wat te doen als jullie relatie onder druk staat?

  Wat te doen als jullie relatie onder druk staat?

  Jullie komen er samen niet meer uit. Het hebben van relatieproblemen kan dagelijks het leven behoorlijk belemmeren. Jullie hebben het... Lees verder
  Partner content
  #3

  behalve het orgasme is de seks allemaal normaal en leuk en tis een serieuze relatie. Het is alleen dat ie op een gegeven moment op z'n uppie verder gaat, nadat ik al ben klaargekomen. ik maak me geen zorgen datie homo is ofso.

  Reactie
  #4

  Heb je hem gevraagd waarom hij dit zo doet? Het kan bijvoorbeeld omdat hij persé niet zwanger wil worden.
  Maar het kan ook zijn dat hij het niet durft om een of andere reden. Dat zal hij je waarschijnlijk ook niet snel vertellen.
  Als je echt van hem houdt, zou ik het voorzichtig vragen want misschien ligt de oorzaak heel erg kwetsbaar.
  Ik ben het met je eens dat samen nog mooier is dan alleen, maar misschien is hij nog niet zover, en kost het gewoon wat meer tijd bij hem.
  Misschien is hij wel homoseksueel en kan het gewoonweg niet. Maar het kan ook zijn dat hij niet genoeg kan ontspannen, omdat hij bijvoorbeeld faalangstig is. Veel mannen hebben daar last van bij een mooie vrouw, dan zijn ze bang dat ze niet voldoen of ze zijn juist teveel met jou bezig en durven niet zelf te genieten.

  Zoveel mogelijkheden. Praat erover zou ik zeggen. Wees voorzichtig en oordeel niet te snel. Alle medische onderwerpen onder de gordel liggen vaak precair en zijn gevoelig om over te praten terwijl juist samen praten zoveel helpt. Als hij bijvoorbeeld gaat blozen of erg vermijdend is, of heel stoer gaat doen, dan weet je al genoeg dat het niet gemakkelijk is voor hem.

  Succes ermee, en laat anders nog even horen wat jouw man ervan vond.

  Doei!

  Reactie
  #5

  Ik ben het veel meer eens met Johan. Wat reageren jullie hard! Alsof mannen altijd alles moeten durven...
  Ik ben het niet met jullie reacties eens. En ik vind de vraag een hele goede.
  Nuances graag, dit is allemaal zo kort door de bocht!

  Reactie
  #6

  johan en misja,
  dank voor jullie reactie. ik begrijp het nu wat beter.

  misja, er was maar één harde reactie toch?

  Reactie
  #7

  Ik heb hetzelfde probleem. Erectie geen enkel probleem, alleen klaarkomen lukt niet zonder te masturberen. En ik ben zeker geen homo. Mijn vriendin en ik hebben er heel vaak over gesproken. Zij begrijpt het wel en helpt me met masturberen want alleen kom ik ook niet klaar. Ik heb binnenkort (eindelijk) een afspraak met een arts om over dit probleem te praten.

  Reactie
  #8

  Openhartig van je Chris. Heb je zelf enig idee wat de reden of oorzaak is? Zou je wat meer over jezelf willen vertellen?

  Reactie
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  mischien lukt het wel als je eerst als hij zich mastrubeert hem geile dingen verteld zodat je erwel bij betrokken ben
  dat hij vervolgens steeds geiler op je gaat reageren mischien moet hij of jij iets opener worden
  of heeft hij een andere sexuele voorkeur heb ook zoiets meegemaakt en heb nu de beste sex ooit!!!

  Reactie
  #10

  Feel free, and be yourself. Als je dat kunt ben je de gelukkigste mens op aarde!

  Reactie
  #11

  ik had ook een vriend die dit in het begin van onze relatie dat wel kon, nu niet meer. Hij slikte wel sinds een half jaar in onze relatie 10 mg anti depressievea en onder het 'mom' het lukt niet meer , alle begrip toendestijds...maar heb hem ook betrapt op datingssites. Dus ik denk dat hij z'n kwakkie lekker voor de andere vrouwtjes wilde bewaren en met mij z'n geiligheid wilde opkrikken voordat hij naar huis ging en alleen in z'n bedje lag te rukken. Wegwezen met die leugenaar.

  Reactie
  #12

  Ik heb hetzelfde meegemaakt, in het begin kwam hij nog wel eens klaar in me maar na verloop van tijd werd dat steeds minder. We hadden nog wel een paar keer per week seks maar om uiteindelijk klaar te komen moest ik 'm aftrekken. Later wilde hij dat zelf doen. Toen ie een keer een borreltje ophad bekende hij bi te zijn.....ik denk zelf eerder homo maar dat maakt niet uit.

  Inmiddels woont hij samen met een man ik heb ik een andere vriend die me gewoon lekker volspuit om het maar eens plat te zeggen !.

  Reactie
  #13

  Niet leuk om daar zo achter te komen maar heerlijk dat je nu een nieuwe vriend hebt die dat gewoon zonder gezeur of psychisch gedoe kan.

  Go for it!

  Reactie
  #14

  Ik heb echt precies het zelfde probleem kan alleen klaarkomen door me zelf af te trekken vind me vriendin aardig jammer

  Reactie
Reageer op: vriend komt alleen klaar door masturbatie
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief