bloed ontmaagding menstruatie?

Online ZorgZus
 • #1

  Hey
  ik ben een paar weken ontmaagd geweest en de eerste keer had ik een beetje bloed verloren maar niet zo veel en ik heb het daarna twee keer opnieuw gedaan 1 dag nadat mijn menstruatie klaar waren. en de dag erna nog is en ik heb deze keer wel veel bloed verloren zelfs na de sex. kan dit zijn omdat ik nog net ontmaagd ben of omdat ik net mijn menstruatie ni meer had. Help???

  Reageer
  #2

  Beiden zijn mogelijk

  Reageer

  Het hebben van relatieproblemen kan je leven behoorlijk negatief beïnvloeden. Ben je voor jezelf of voor iemand anders op zoek naar een oplossing en heb je niet genoeg aan de antwoorden die je kunt vinden in ons forum? Ook dan helpen wij je graag verder.

  Wat te doen als jullie relatie onder druk staat?

  Wat te doen als jullie relatie onder druk staat?

  Jullie komen er samen niet meer uit. Het hebben van relatieproblemen kan dagelijks het leven behoorlijk belemmeren. Jullie hebben het... Lees verder
  Partner content
  #3

  ik maak mij toch een beetje zorgen omdat het nu een soort van bruine afscheiding is wat soms kan  duiden op een zwangerschap. Ik slik wel de pil maar heb eens diarree gehad ik ben een paar dagen geleden ongesteld geweest en het maakt mij echt wel beetje zorgen.

  Reageer
  #4

  Bruine afscheiding is in de regel oud bloed van de menstruatie. Als je je zorgen blijft maken moet je even naar de huisarts gaan

  Reageer
Reageer op: bloed ontmaagding menstruatie?
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief