Relatie

Online ZorgZus
  • #1

    Hoi ik ben 17 jaar en ik heb een vraag want ik heb een relatie van 1,5 jaar nu alleen is er een probleem want wij hebben nog nooit iets gedaan zelfs geen kus en mijn vriendin vindt dat ik de stap moet zetten alleen het lukt me niet ik wil heel graag seks hebben met haat en zoenen alleen bet lukt me niet en nu dreigt het uit te gaan omdat we nu meer vrienden dan vriend en vriendin lijken. Weet iemand wat het is en hoe ik het op kn lossen alvast bedankt.

    Reageer
    #2

    Klinkt alsof jullie beiden de eerste stap niet durven te zeggen. Dat werkt uiteraard niet zoals je nu beseft. 1,5 jaar is een hele tijd maar niet dat je te laat bent natuurlijk ofzo. Eigenlijk moet zoiets vanzelf gaan. Als je een avondje samen uitgaat bijvoorbeeld en het is romantisch dan moet er toch haast wel een zoen voorbij komen? Enige wat ik kan adviseren is niet nadenken en gewoon doen! Gewoon over die spanning heen gaan en proberen een zoen te geven dan gaat alles vanzelf. Hoe langer het duurt des te awkwarder het wordt toch. Heb je angst dat je het misschien niet goed zal doen dan?

    Reageer
Reageer op: Relatie


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief