relatie

Online ZorgZus
  • #1

    Mijn vriendin is te snel bij mij ingetrokken. Ik wil weer op mezelf wonen. Hoe pak ik dit nou aan? Tips & advies gevraagd:

    Ik zit met de volgende probleem. Vijf maanden geleden heb ik iemand leren kennen. In het begin is het erg snel gegaan allemaal eerlijk gezegd. Ik woon op me zelf en zij is al snel bij mij in getrokken.

    Nu is het zo ik weet zelf nu niet wat ik zelf wil ik ben niet meer zo verliefd op haar al eerst eerlijk te zijn helemaal niet meer eigenlijk. Ik weet dat zij van mij houdt, maar maar ik niet meer van haar. Ik voel me niet lekker meer, slecht humeur heb ik. Ik heb ook geen zin om haar te zoenen of vast te houden ook geen zin in seks. Ik ga douchen en dan gewoon naar bed en liefst gelijk slapen. Ik vind dit erg moeilijk. Ik weet mij gewoon geen raad meer.

    Hopelijk kan iemand me wat zegen wat ik het beste kan doen? Ik weet het niet meer.

    Vriendelijke groeten, Jeroen

    Reageer
    #2

    Het is misschien allemaal wat te snel gegaan en je hebt spijt dat je nu samenwoont. Als je zeker weet dat het geen kwestie is van "wennen", als je zeker weet dat je niet met haar verder wilt moet je dat toch eerlijk zeggen. Al wordt het moeilijk, al is ze teleurgesteld en verdrietig. Je kan niet de rest van je leven tegen haar liegen......

    Reageer
    #3

    als ik haar was zou ik willen dat je heel snel eerlijk tegen mij deed! Vreselijk om bij iemand te wonen die zich zo voelt!
    Vertel het dus eerlijk, later is ze er dankbaar voor en misschien moet je in de toekomst maar niet zo snel meer gaan samenwonen, want pijnlijk is het wel!
    Brenda

    Reageer
    #4

    ja wil zijn billen brandt....maaar goed jij zit nu met een probleem, gewoon eerlijk tegen haar zijn en haar vriendelijk verzoeken weg te gaan!

    Reageer
Reageer op: relatie


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief