Bult in ballzak?

Online ZorgZus
 • #1

  Bult Als Een Erwt In Mijn Balzak: In het ziekenhuis is er een echo gemaakt van mijn balzak maar ze konden niks vinden.

  Ik heb het laatste half jaar een bult zo groot als een erwt in mijn balzak. Ik ben hier mee naar de dokter geweest en die had mij doorverwezen naar het ziekenhuis. In het ziekenhuis is er een echo genomen van mijn balzak maar ze konden niks vinden.

  Nu thuis maak ik mij daar nog steeds zorgen om, soms denk ik ook dat het groter wordt maar of dat zo is? Als ik overdag voel dan voel ik helemaal geen bult en dan is er verder ook niks te bekennen maar wanneer ik opgewonden raak en masturbeer dan voel ik een flinke knobbel in mijn balzak.

  Het doet verder geen pijn en heb er geen last van maar maak me toch nog steeds zorgen. Wanneer ik ben klaargekomen dan zakt het af en is er niks meer van te zien.

  Zelf denk ik dat het wat met spermaopslag te maken heeft en wat misschien verstopt zit? Ik weet het niet maar ik hoop dat iemand dit herkent of misschien wel weet wat dit is want ik zit er wel behoorlijk mee.

  Gr, Markus

  Reageer
  #2

  Er zijn verschillende oorzaken voor een "bubbel in je balzak". De ernstige zijn allemaal met een echo uit te sluiten.

  Reageer

  Het hebben van relatieproblemen kan je leven behoorlijk negatief beïnvloeden. Ben je voor jezelf of voor iemand anders op zoek naar een oplossing en heb je niet genoeg aan de antwoorden die je kunt vinden in ons forum? Ook dan helpen wij je graag verder.

  Partner content
  #3

  De bijbal of epididymis is het orgaan dat bij de mens achter de teelbal (testis) in de balzak (scrotum) is gelegen. Het is een langwerpig orgaantje dat bestaat uit de afvoergangen die vanuit de teelbal komen. Hier verzamelen zich ook de rijpe spermacellen (spermatozoa) tot de eerstvolgende zaadlozing (ejaculatie).

  Reageer
  #4

  Bedankt voor je reactie:) ben al meteen wat opgelucht op een of andere manier. Waneer ik me zorgen blijf maken of ik heb het gevoel dat het echt niet goed is zoek ik nog eens contact met de huisarts. Ik zal dan meteen zijn reactie ook even plaatsen, mochten er meerder mensen zijn die komen met de zelfde vraag.

  Bedankt! Gr Markus

  Reageer
Reageer op: Bult in ballzak?
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief