HELP: Ik kan maar NIET afkomen van mijn antipsychotica!

 • #1

  Hallo, al sinds 2019 zit ik aan de antipsychotica. Eerst aan de pillen, later aan het depot. Sinds lange tijd krijg ik om de maand 300 ml antipsychotica via een depot toegekregen. De reden waarom ik er in 2019, voordat ik de antipsychotica überhaupt kreeg, er met de psychiater toestemmende om mij antipsychotica te geven, is omdat ik bang voor mijn depressie was en dat ik chemische middelen maar moest accepteren?! Nu heb ik enorme spijt van die beslissing, want:
  Mijn creatieve denkenvermogen is achteruit gegaan.
  Ik ben te zwaar geworden.
  Mijn depressie, somberheid en onzekerheid zijn nog lang niet weg gegaan.

  Ik zou graag zo snel mogelijk met de antipsychotica willen stoppen, maar mijn huidige psychiater van Transfore is daar zeer terughoudend in. Ik vermoed vanwege het feit dat een psychose je een hersenbeschadiging op kan leveren en dat mijn psychiater graag mijn ADD onder controle wilt houden. Ook zegt hij dat ik de antipsychotica aripiprazol krijg, die volgens hem de minste bijwerkingen hebben.

  Ondanks alles, wil ik perse stoppen met mijn antipsychotica en een ander oplossing voor mijn depressie, somberheid en onzekerheid vinden!

  Reageer
  #2

  Dat zou je dan toch nog eens met je psychiater moeten bespreken of een andere psychiater als deze daar niet aan wil meewerken zonder daar een gegronde reden voor te hebben

  Reageer
  #3

  Maar met welke psychiater zou ik zoiets moeten bespreken, want ik heb twee psychiaters gehad, één van Dimence en één van Transfore en allebei schrijven ze mij antipsychotica voor. Daarnaast kan ik niet zomaar stoppen met Transfore, vanwege persoonlijke redenen zoals dat ik wil voorkomen in aanraking te komen met justitie!

  Reageer
  #4

  Dan zul je het toch nog een keer met de psychiater van Transfore moeten bespreken.

  Reageer
Reageer op: HELP: Ik kan maar NIET afkomen van mijn antipsychotica!
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief