ik weet het echt niet meer.. kan iemand me helpen?

  • #1

    ik ben een meisje van 15 jaar, ik ben vorig jaar in hypnotherapie gegaan omdat ik zelfmoord gedachtes had. en mij zelf deed krassen,dat kwam omdat ik altijd voor andere klaar stond en niet aan mezelf dacht, en dat werd me teveel. de hypnotherapie heeft mij heel erg geholpen.

    maar sinds 2 weken geleden is mijn hond afgemaakt, hij had een klein jongetje en een vrouw in de 30 gebeten.. nou is het zo dat de vrouw er een trauma van over heeft.. en mam en pap zitten er erg mee, en ik vind het ook zielig maar toch begon ik haat gevoelens te krijgen naar dat kind en vrouw toe, en als ik er aan denk en vertel wat ik voel wordt ik zo kwaad.. nu is mijn haat gevoel omgezet in moordneigingen.. ik denk wel eens van wat als ik haar huis in de fik zet, of wat als ik haar neersteek.. ik zit er heel erg mee en om er niet meer aan te denken ga ik mezelf weer krassen en val ik weer terug .. en ik denk dat hypnotherapie hier niet bij helpt.. wat moet ik doen???

    Reageer
    #2

    Ik denk juist dat de hypnotherapie wel kan helpen. Voorheen richtte je de woede of agressie op jezelf, nu is dat iemand anders. Het principe is echter gelijk. Dus maak toch maar een afspraak bij de hypnotherapeut.

    Het is natuurlijk wel begrijpelijk dat je haatgevoelens jegens die mensen hebt want je bent voor jou gevoel door die mensen je hond kwijtgeraakt. Maar als je er nu eens goed en eerlijk over nadenkt, heeft het toch niet aan die mensen gelegen maar was het een gevolg van het bijtincident. Als je hond niet had gebeten was er niets aan de hand geweest.

    Reageer
Reageer op: ik weet het echt niet meer.. kan iemand me helpen?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief