Verschrikkelijke Dwangged"/> Verschrikkelijke Dwanggedachtes! - Medische Forum - Dokter.nl

Verschrikkelijke Dwanggedachtes!

 • #1

  Ik zit met een heel groot probleem, wat zo langzamerhand al meer dan 3 weken mn leven beheerst en echt beheerst ik ben met niks anders bezig het is verschrikkelijk!
  Ik heb dwanggedachtes, en die gaan over het feit dat ik mn vriend vermoord, ik zag in het begin ook steeds beelden, maar dat is nu wel over, ze zeiden tegen me dat ik het toe moest laten dat het dan over zou gaan, maar nu laat ik het toe, en nu worden ze alleen nog maar erger, en ben ik bang dat het nooit meer over gaat!
  Ik kan niet eens meer op een normale manier denken, ik denk dat ik gek aan het worden ben, wie heeft daar nou dwanggedachtes over?
  Ik weet wel hoe het ontstaan is, mn verkering met deze jongen is een x uitgegaan omdat ik ergens over gelogen had, ik ben daar zo kapot van geweest, dat ik mezelf beloofd heb toen het weer aan ging dat ik nooit meer over iets zou liegen, en dat ik zou proberen nooit meer een fout te maken, toen zag ik op een avond iets op tv over dat mensen mekaar vermoorden, en toen zei ik tegen mezelf dat zou ik nou nooit doen, en vanaf dat moment zijn die dwanggedachtes ontstaan, voorafgaand aan deze dwanggedachtes had ik andere dwanggedachtes, maar ik weet niet eens meer wie ik zelf ben ik weet wel dat ik geen moordenaar ben maar ik ken mezelf niet meer en ik wil al die dingen niet denken want die zijn niet zo.. kan iemand mij miss helpen asjeblieft?

  Reageer
  #2

  Ga naar een Klassiek Homeophaat, die is hier bekend mee, kan je vast helpen! Succes!
  Zoek in ieder geval hulp, anders naar een psycholoog!
  Brenda

  Reageer
  #3

  je moet in ieder geval hulp gaan zoeken!

  Reageer
  #4

  Ja ik ben naar een psychiater geweest, maar die zegt dat ie me geen medicijnen kan geven, en dat ik gewoon met therapie moet doorgaan, terwijl het helemaal niet helpt, het wordt alleen maar erger, en op zo'n manier als ik moet leven kan geen mens leven, ik snap het echt niet hier in nederland moet er eerst iets gebeuren voor ze je geloven hoe erg het is en ze je helpen

  Reageer
  #5

  hoi anoniempje.

  misschien lees je dit net want het is al bijna 10 jaar later, maar hoe gaat het nu met je? ik ben heel erg benieuwd. ik hoop dat je je allang alweer fijn voelt

  liefs.

  Reageer
Reageer op: Verschrikkelijke Dwanggedachtes!
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif