Wat moet ik doen met mijn brandwond?

 • #1

  Ik heb een vraag over een brandwond. Ik heb deze zelf aangericht met deo. Het is 5 dagen geleden en heb geen enken gevoel in de huid. De wond is ongeveer 8.5 x 7 cm en is vochtig en rood en wordt aan de randen zwart. De rand erbuiten is rood met blaren en voel ik wel. In totaal is de wond 11 x 10 cm. Het binnenste heb ik geen gevoel, ik kan alles proberen maar ik voel niks. Zou iemand mee kunnen denken wat dit zou kunnen zijn en wat ik er mee kan doen?

  Reageer
  #2

  Daar moet je dan toch mee naar de dokter gaan !!!

  Reageer
  #3

  Dankuwel voor uw reactie, is dat noodzakelijk? Ik ben namelijk 2 weken geleden ook al bij de dokter geweest voor brandwonden en ik heb daarna in het ziekenhuis geen fijne ervaringen gehad met vooroordelen.

  Reageer
  #4

  Ik raad je toch echt aan om dat te doen. Te lang wachten kan nare gevolgen hebben en dan is de gang naar het ziekenhuis onvermijdelijk
  Heb je professionele hulp voor je probleem?

  Reageer
  #5

  Dankjewel voor je reactie! Ik ga kijken hoe ik dit kan aanpakken, fijn dat je meedenkt. Jaa er staat spoed achter een nieuwe behandelopname, maar gelukkig is automutilatie ernom afgenomen!

  Reageer
  #6

  Dat is goed om te horen in ieder geval. Laten we hopen dat je dan snel van start kunt gaan. Waar heb je de brandwond nu als ik vragen mag?

  Reageer
  #7

  Op mijn rechterarm. Ik moet vanmiddag naar de chirurch!

  Reageer
  #8

  In ieder geval goed dat je bent gegaan. Succes. Laat straks maar even weten hoe het is gegaan als je wilt

  Reageer
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  Het gaat om 3e graads brandwond. Helaas waren ze niet heel erg blij met mijn komst maar er kon een begeleider mee die mijn spanning goed kon opvangen. Nu weer wekelijks controle, dagelijks verbinden en alert blijven op koorts & ontstekingen. De chirurch reageerde niet zo fijn maar dat kan ik wel begrijpen. Dankje voor het meedenken en reageren!

  Reageer
  #10

  Dan wens ik je een spoedig herstel.

  Reageer
Reageer op: Wat moet ik doen met mijn brandwond?
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief