Altijd benauwd

  • #1

    Ik heb het 24/7 benauwd. Ook heb ik altijd last van mijn longen (pijn in bovenrug). Ook heb ik vaak steken in de hartstreek (ook als ik aan het sporten ben!). Ik rook ruim een pakje per dag en heb een angststoornis. Ik wil super graag stoppen met roken, maar ben bang dat ik veel te angstig wordt en echt dood ga vallen ofzo. Is het zoiezo normaal dat je het met een angststoornis 24/7 benauwd hebt? Ik heb ook jarenlang veel te veel alcohol dagelijks gedronken, maar ik ben wel pas 20 jaar. Ik heb al een hartfilmpje bij de huisarts gehad, maar hier kwam niets uit. Ook heeft hij naar mijn longen geluisterd, maar die klonken goed.

    Alvast bedankt voor jullie reacties:)

    Groetjes

    Reageer
    #2

    Ik heb het vermoeden dat jij last hebt van hyperventilatie als gevolg van de angst, spanning en stress. Heb je ooit eerder gehoord van hyperventilatie als mogelijke diagnose?

    Reageer
    #3

    Zou een consult bij een psycholoog of verslavingsinstelling behulpzaam kunnen zijn? U lijkt zich in een vicieuze cirkel te bevinden, waar u op deze wijze niet uitkomt. Roken en benauwdheid gaan niet samen.

    Reageer
    #4

    zo te lezen heb je last van agrofobie oftewel paniekaanvallen. waar veel mensen dan last van hebben is benauwdheid, angst, tintelingen, hyperventilatie of pijn op de borst (denken dat je een hartaanval krijgt) er zijn behandelingen daar voor maar het is zeerzeker niet dodelijk!

    Reageer
    #5

    Hoi,

    ik zie dat dit al een oud bericht is, maar ik heb precies hetzelfde. Op het alcohol verleden na. Ik vroeg me af hoe het verder met je gegaan is?

    Reageer
Reageer op: Altijd benauwd


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief