Angst zwanger

 • #1

  ik heb een hele erge angst om zwanger te raken maar dan zonder seks te hebben. Ik ben pad 15 jaar oud en ik heb geen idee waar de angst vandaan komt. Ik weet ook niet hoe ik er vanaf moet komen. Ik ben bijvoorbeeld bang dat als ik iets vochtig zie op de wc brik ofso dat het voorvocht is. En dan ben ik weer de hele tijd bang dat het voorvocht is en dat nu al mijn spullen onder zitten. Ik weet echt niet wat ik moet doen. Ik heb met een online psycholoog gepraat alleen helpt het niet echt. Want ze zeggen alleen van ja zo kan je niet zwanger raken. En dat begrijp ik wel alleen gaat mijn angst dan niet weg. Iemand een idee wat ik kan doen?

  Reageer
  #2

  Je moet niet met een online psycholoog praten maar een verwijzing aan je huisarts vragen en naar een psycholoog toe gaan

  Reageer

  Leven met angst kan je dagelijks leven nogal belemmeren. Ben je voor jezelf of voor iemand anders op zoek naar een oplossing en heb je niet genoeg aan de antwoorden die je kunt vinden in ons forum? Ook in dat geval helpen wij je graag verder.

  Angstklachten? Test ze zelf!TEST JEZELF
  Partner content
  #3

  Hallo, bedankt voor het antwoord. Het probleem is dat ik niet durf er met iemand over te praten omdat ik het een beetje rare angst vind om er met iemand over te praten.

  Reageer
  #4

  het is inderdaad een beetje rare angst. Daarom zou je dar met een psycholoog over moeten praten

  Reageer
Reageer op: Angst zwanger
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief