Chagrijnig en andere uitingen

  • #1

    Hoi iedereen,
    De laatste maanden gaat het eigenlijk niet al te best met mij . Het is niet dat ik mij gek voel of niet fit. Maar gewoon het gevoel dat er iets aan de hand is, maar wat, dat weet ik niet. School en mijn sociale leven lijdt hier wel onder, minder vaak zin aan bepaalde dingen of gewoon het gevoel hebben dat het er toch niet inzit. Ik ervaar dat ik vaker en sneller chagrijnig of boze uitlatingen kan hebben naar familie of mijn vriend. Iets wat ik totaal niet wil en later ook spijt van heb. Het gebeurd gewoon en dan ben ik het.
    Ik vind het ontzettend vervelend voor mijzelf dat dit gebeurd, maar ook voor hun. Heb al lange tijd gedacht om psychiatrische hulp te nemen, maar weet daarbij niet welke stappen ik moet ondernemen en waar ik moet beginnen en of dit überhaupt nut heeft etc.
    Weet iemand hier meer vanaf of een idee van waar ik mee zit?
    Groetjes
    K

    Reageer
    #2

    Je zou dit met je huisarts kunnen bespreken, die kan je dan naar de praktijkondersteuner ggz verwijzen.
    Zodat je samen naar de oorzaak van je klachten kunt zoeken (stress, burn out, noem maar mogelijke oorzaken) en kunt kijken wat je daar aan doen kunt.

    Reageer
Reageer op: Chagrijnig en andere uitingen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief