Ontwenningsverschijnselen Paroxetine

 • #1

  Ik ben sinds maandag 31-08 gestopt met de Paroxetine en ben diezelfde dag begonnen met 2x 25mg Clomipramine. Ik merk sinds gisteren vooral in de ochtend trillen op mijn benen en als ik uit het flesje probeer te drinken het trillen van mijn handen. Ik vermoed ontwenningsverschijnselen van de Paroxetine. Zou dit kunnen?

  Daarnaast heb ik voor maandag een afspraak bij de huisarts staan, omdat ik mij mentaal nog steeds niet helder voel. In de ochtend voel ik me waardeloos en in de avond gaat het goed.. vorige week vertelde mijn huisarts dat ik de Clomipramine spiegel aan moet maken en dat dat eventjes duurt, maar ik wil mij 24/7 goed in mijn vel voelen en oprecht kunnen genieten van het leven.

  Of ik nog echt last heb van derealisatie durf ik niet met zekerheid te zeggen, ik merk wel een vaag verschil sinds het 1e pilletje Clomipramine... Maar ik ben bang dat de dosis te laag is..

  EN IK VERMOED OPNIEUW EEN BLAASONTSTEKING waarbij AL dit lichamelijke/mentale gezeik is begonnen. Dus morgen mijn urine inleveren en ik weiger antibiotica om een blaasontsteking te bestrijden. Dan maar een overdosis cranberry.

  Mensen die mij kunnen helpen/tips geven/adviseren?

  Mijn dank is groot!

  Reactie
Reageer op: Ontwenningsverschijnselen Paroxetine
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief