Van knobbeltje naar pingpongbal

 • #1

  +- een week geleden merkte ik een hard bobbeltje op in mijn bovenbeen, als je erop drukte voeldd het een beetje als een blauwe plek maar je zag verder niets. Ik dacht, ik zal me wel gestoten hebben.

  Echter was het de dag erna iets gevoeliger.. ik zei tegen mezelf ik wacht hrt even een paar dagen af. Een week verder nu en ik heb een enorme bult op mijn been zitten. Hard. Het is niet rood/blauw paars.. gewoon een grote harde bult en alles eromheen doet zeer. Bewegen en lopen, zitten draaien.... als ik beweeg is het een soort trekkende pijn en als ik het aanraakt doet het ook erg zeer. ik ben net bij de dokter geweest en nu moet ik dus een echo laten maken.

  Vroeg me echter af of iemand dit herkent en/of weet wat het zou kunnen zijn.

  Ik ben 22 jaar en verder geen gezondheidsklachten...

  Reageer
  #2

  Moeilijk te zeggen. Het zal dan toch uit de echo moeten blijken

  Reageer
  #3

  Ja in ga dat zeker afwachten, dank voor je reactie, echter kan ik daar pas over een paar dagen terrecht en ben ik eerlijk gezegd best paniekerig.. het is zo hard en dik dat ik nauwelijks kan staan/lopen. Ik heb van mezelf best wel erge anxiety dus daarom hoopte ik wellicht gerust gesteld te worden, of te zien of anderen zich hier ervaring mee hebben gehad.

  Reageer
  #4

  Je hebt niets bijzonders gedaan? Gesport waarbij je klachten kreeg bijvoorbeeld?

  Reageer
Reageer op: Van knobbeltje naar pingpongbal
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief