lichte nauwe voorhuid

  • #1

    Hallo allemaal, ik heb dus een probleem want ik ben 13 en heb een lichte nauwe voorhuid. Dit betekend dat als mijn penis in slappe toestand is de voorhuid er met gemak overheen gaat maar als hij in stijve toestand is de voorhuid er maar voor de helft overheen gaat. Maar ook als hij in stijve toesand is gaat de voorhuid er niet automatisch overheen en denk ik dat de voorhuid zelfs iets te lang is als dat kan. Ik wil trouwens niet besneden worden.

    Reageer
    #2

    Ik begrijp niet waar het idee bij veel mensen vandaan komt dat de voorhuid vanzelf achter die eikel moet rollen bij een erectie. Dat is namelijk helemaal niet zo. De voorhuid dient namelijk ter bescherming van de eikel ook als die stijf is. Dus je voorhuid hoeft helemaal niet te lang te zijn.
    Het is ook vrij normaal dat wanneer je penis slap is er dan een toefje voorhuid voor de eikel zit.

    Het is wel zo, dat ze helemaal naar achteren geschoven moet kunnen worden bij een erectie.
    Je hebt dus inderdaad een lichte vernauwing van de voorhuid. Maar dat is waarschijnlijk goed op te lossen.
    Ga naar je huisarts. Die kan een zalf voorschrijven waarmee de huid iets zachter en slapper wordt zodat ze makkelijker kan worden uitgerekt. Daarmee zou de vernauwing op te lossen zijn.

    Reageer
Reageer op: lichte nauwe voorhuid


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief