nauwe voorhuid

 • #1

  hallo allemaal, ik ben 16 jaar en (beetje laat maar k dacht er niet echt aan) een nauwe voorhuid, ik kan als de penis stijf is hem (met pijn) bij de helfd van men eikel krijgen en daarna durf ik niet meer verder, ik heb oefeningen gedaan om alles te strekken maar ik heb ineens bijna geen progressie meer, is dit een groot probleem?

  Reactie
  #2

  Het kan een groot probleem worden, als bij seks de voorhuid plotseling toch naar achteren schiet. Jr loopt dan het risico op een Spaanse Kraag. Ik raad je dan ook aan om hiermee naar de huisarts te gaan.

  Reactie
  #3

  ja dat is dus het hele probleem, ik wil eerst alles geprobeerd hebben voordat ik naar een huisarst ga, (ben nogal onzeker over alles wat er maar bestaat op aarde dusja)

  Reactie
  #4

  Je gaat dit zonder hulp van je huisarts niet oplossen.

  Reactie
  #5

  Zoals John al aangeeft is het gevaarlijke dat als je seks gaat hebben je geen controle meer hebt over je voorhuid. Als het vel ondanks oefenen te nauw blijft is dat gewoon vervelend voor jezelf (en voor je eventuele partner) dus even naar laten kijken. Is het slap geen probleem?

   

  Reactie
  #6

  Brandon, ik heb het zelfde probleem gehad en heb dit laten verhelpen door phimocure te kopen, het zijn een soort van oprek ringen die je tussen je voorhuid stopt en hierbij verder laat uitrekken. Een beetje het zelfde zoals sommige mensen hun oorlellen oprekken.

  Op deze manier hoeft er niemand achter te komen en hoef je in het ergste geval al helemaal geen besnijdenis te doen. Het werkt echt, en het is veilig. Belangrijk is dat je het regelmatig oprekt en niet stopt.

  Dit is overigens geen verkooppraat, ik weet hoe lastig dit onderwerp is voor sommige jongens waaronder ik en ben erg blij dat ik het met niemand heb hoeven bespreken.

  Reactie
Reageer op: nauwe voorhuid
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief