Voorhuid naar achter dragen

 • #1

  Hallo,

  Wat ik mij af vraag, is het goed om je voorhuid naar achteren te dragen? Ik weet dat er mogelijkheden zijn tot besnijdenis maar in principe werkt alles naar behoren maar vind het soms qua hygiene beter. Geen idee of het kwaad kan. Word de voorhuid er ook korter van? Nogmaals besnijdenis is mij bekend, ook hoe het werkt en al.

  Reactie
  #2

  als je eigen wil laten besnijden is dat je eigen keus,de vraag of de voorhuid hier korter van word?als je je eigen strak laat besnijden is de voorhuid volledig weg.maar als je strak besneden bent kan je nog heel goed maturberen.

  Reactie
  #3

  Je voorhuid zal niet korter worden als je die naar achteren draagt. Kwaad kan het ook niet. Je eikel zal alleen wat minder gevoelig worden. Voor de hygiëne hoef je het niet echt te doen. Urinerestjes en huidsmeer zal zich dan toch verzamelen in de plooien van je voorhuid. Qua schoonhouden blijft dat dus hetzelfde.

  Reactie
  #4

  Dank je wel tandor.

  Zijn er toevallig ook mensen die ervaring hebben met het naar achter dragen van de voorhuid?

  Reactie
  #5

  ik heb ervaring gehad met het naar achteren dragen van de de voorhuid,waarom?omdat ik dat hichieniser vond.maar na verloop van tijd vond ik het een irriterend gevoel en heb mij toen laten besnijden.achteraf had ik het veel eerder moeten laten doen ik vind het prettig om een ontblote eikel te hebben en het ook nog veel hichinicher

  Reactie
  #6

  Hallo
  Ik wil me ook niet laten besnijden maar het gevoel van de penis zo te dragen vind ik altijd super alleen ja het gevoel is dan anders maar dat neem ik er zo bij! Gewoon fantastisch!!

  Reactie
  #7

  Hoi,

  Ik draag al geruime tijd (3 jaar) m'n voorhuid naar achter. Laatste tijd valt het me op dat hij steeds vaker vanzelf naar achter gaat en blijft zitten.

  Heb dit altijd als erg prettig ervaren en ik heb wel t idee dat er minder urineresten enzo achterblijven, waardoor de hygiëne een stuk beter zijn.

  Zou graag besneden worden, maar zo gaat het nog prima dus zie er de noodzaak niet van in.

  Groeten Anoniempje

  Reactie
  #8

  Hoi anoniempje, ervaar je ook nare dingen zoals pijn? En kom je ook in publieke ruimte zoals sauna of zo? Hoe gaat dat? En wat doe je om het in de nacht te laten zitten? Bij mij rolt hij dan steeds weer terug. Ik hoor graag

  Reactie
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  ik was net aan het douchen en mijn penis aan t wassen en deed mijn voorhuid helemaal naar ahchteren nu gaat de voorhuid er niet meer overheen en t doet wel pijn in me onderbroek. Wat moet ik doen?

  Reactie
  #10

  Als je ze niet meer terug krijgt, is het verstandig om even contact op te nemen met de huisartsenpost.

  Reactie
  #11

  Ik wil ook mijn eikel bloot hebben maar zie tegen een besnijdenis op.

  Alternatief schijnt te zijn om het toompje te laten verwijderen. Hierdoor kan je je voorhuid helemaal naar beneden trekken (blijft daar ook) en, indien gewenst, weer over de eikel schuiven.

  Reactie
  #12

  Beste Anoniem,

  Hoe houd jij de voorhuid naar achteren als hij steeds terug zou rollen ??

   

  Groetjes maike

  Reactie
  #13

  Ik doe hem ook soms naar achter is wel lekker

  Reactie
  #14

  penis is korter geworden na besnijdenis,lidtekens zouden hem naar achter trekken,

  kan nieuwe operatie dit verhelpen?

   

  Reactie
  #15

  Dat is een vraag die allen maar de chirurg kan beantwoorden

  Reactie
Reageer op: Voorhuid naar achter dragen
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief