Voorhuid permanent naar achter dragen

 • #1

  Hoi, Ik wil de voorhuid van mijn piemel eigenlijk gewoon voor altijd naar achteren dragen ondat het mij qua hygiëne van me piemel beter lijkt. Is dat raar om te doen?

  Alleen als ik mijn voorhuid nu naar achter doe dan blijft hij achter mijn eikel zitten, waardoor je een soort ring achter je eikel hebt als. Bij besneden piemels zie je soms dat je helemaal geen voorhuid meer hebt en dus ook niks achter je eikel. Is dat bij een onbesneden piemel ook mogelijk? Daar bijvoorbeeld de voorhuid heel ver op te rekken?

  Ik zou dat wel graag willen, maar ik wil niet mijn piemel laten besnijden

  Reageer
  #2

  Nee, dat kan een onbesneden penis niet

  Reageer
  #3

  Geduld hebben, niet opgeven. Doe het nu 18 maanden en voorhuid krimp wel een beetje. Je eikel wordt er niet kleiner op, waardoor je toch bijna de look krijgt van een besneden penis. Bij mij is het verschil met een besneden peis geen operatie waard.

  Reageer
  #4

  Hoi, oké ik ben nu een paar weken bezig. In het begin was t wel even wennen, maar ik vind het nu veel beter zitten.

  Is er misschien een oplossing om de overtollige huid zover mogelijk naar achteren te trekken en deze dan ook zo op zn plek te houden? Mischien kan je het dan zo zelfs nog wat versnellen.

  Reageer
  #5

  Besnijdenis?

  Reageer
  #6

  je penis naar beneden dragen tussen je ballen, alles blijft beter naar achter. Je eikel schuurt constant tegen je broek waardoor hij vlugger naar de nieuwe toestand komt

  Reageer
  #7

  ik vond het ook plezierig om met mijn voorhuid teruggetrokken te lopen, maar de voorhuid floepte steeds terug , daarom heb ik mij laten besnijden en dat is tot volle tevredenheid, ik had het veel eerder moeten laten doen.

  Reageer
  #8

  Bedankt voor de reactie jongens.

   

  John is het toegestaan om hier een foto van mijn eikel/ piemel te plaatsen?

  Ik wil daarmee namelijk iets laten zien/ uitleggen wat betrekking heeft op mn vraag. Twijfel er namelijk aan of mijn vraag helemaal duidelijk was

  Reageer
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  Dat mag

  Ben je nou ook jeffrey?

  Reageer
  #10

  De eerste foto is hoe ik mijn piemel nu draag. De 2e foto is hoe ik het graag bij voorkeur zou willen hebben. Dat is dus alleen te behalen door besnijdenis?

  Kan het bijv. ook niet door tijdelijk iets achter mijn eikel te dragen waardoor mijn voorhuid zo groeit? Of is dat raar?

  En hoe bedoel je Jeffrey??

  Reageer
  #11

  Omdat ik een topic zag met hetzelfde IP adres

  Reageer
  #12

  De huid zal dan ergens naartoe moeten. Dat kan alleen maar met een besnijdenis

  Reageer
  #13

  Als je je penis gewoon elke dag wast met water dan is het vanuit hygiënisch oogpunt niet noodzakelijk. En zoals John zegt kan het niet, tenzij je een besnijdenis ondergaat.

  Reageer
  #14

  Nee oké duidelijk. Ik dacht misschien dat je je voorhuid / toompje dan toch een soort van op kon rekken zodat hij dan ook zover naar achter bleef zitten of dat je je voorhuid op een gegeven moment toch gaat krimpen waardoor hij zo blijft zitten.

  Qua hygiëne heb je wel gelijk Panda. Maar ik draag het nu al een tijdje op deze manier en vindt het een stuk prettiger. Eerst had ik vaak na het plassen dat het vaak na bleef druppelen ook al had ik me piemel al een tijdje na laten druppelen en af gedaan. Ook na de sex of masturberen deed ik vaak na het klaarkomen de voorhuid gelijk weer terug maar had dan vaak nog een soort van nadruiper van de sperma waardoor ik dan weer een spermavlek in me onderbroek had.

  Deze nadruipers heb ik op deze manier eigenlijk niet meer. En moet zeggen dat ik het nu na een tijdje ook gewoon heel prettig vind zitten eigenlijk.

  Reageer
Reageer op: Voorhuid permanent naar achter dragen
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief