ligamentum suspensorium

 • #1

  Is het echt waar dat je de ligamentum suspensorium kunt rekken ? En is dit veilig ?

  Ik heb namelijk dat dit nogal strak staat. Ik kan mijn penis in stijve toestand nauwelijks omlaag doen. Heb ook een enorm harde erectie.

  Reageer
  #2

  Het is op zich natuurlijk niet zo raar dat je penis niet al te ver naar beneden kan als je een forse erectie hebt. Dat de penis omhoog staat bij een erectie is functioneel.
  Je kunt het bandje wat rekken. Maar wees daar voorzichtig mee. Het kan ook scheuren.

  Er komt een tijd dat je blij zou zijn dat je penis nog een zo zou "staan" als die nu doet....:-)

  Reageer
  #3

  maar ik kan hem gwn eigenlijk echt helemaal niet naar onder duwen, hooguit een halve cm. Dit komt sowieso door dat te strakke bandje en de hele harde erectie. Kan dit geen kwaad dan ? want mn penis staat wel omhoog. Niet heel erg ofzo maar gwn redelijk. En de hele penis kan gwn niet gebogen worden, niet eens een heel klein beetje.

  En hoe kan ik dat bandje t beste rekken ? En zijn er nog alternatieven ?

  heel erg bedankt voor je snelle reactie btw

  Reageer
  #4

  Als je goed opgewonden bent en een harde erectie hebt, is het normaal dat je penis omhoog staat. dat is namelijk de bedoeling. Zo staat dat hij bijna tegen je buik aan komt. Dat is normaal. En dan is het ook normaal dat je hem niet ver naar beneden kunt duwen. Niet iedereen heeft dat maar het is toch een vrij normaal verschijnsel. Bovendien heeft dat rechtop staan een duidelijke functie bij het neuken.

  Je kunt het bandje rekken door je penis in erecte toestand steeds naar beneden te bewegen. Naarmate je dit langer doet zal het bandje uiteindelijk rekken. Maar wel voorzichtig en niet geforceerd.
  Een operatie zou het enige alternatief zijn.

  Reageer
  #5

  Weer heel erg bedankt voor je reactie!

  Maar bijvoorbeeld bij het standje doggystyle, is dat dan wel mogelijk als de penis zo omhoog staat ? Aangezien ik het echt maar maximaal 1 cm omlaag kan duwen. Het is trouwens gelukkig niet zo erg dat het bijna tegen mijn buik aankomt. als je bij google: ''Erectie'' intypt, en dan de Wikipedia link. Dan zoals die laatste foto, zo ziet het er ongeveer uit.

  En heb je misschien een link voor me waar informatie op staat over dat bandje rekken ?

  En wat voorn operatie ?

  Reageer
  #6

  Dan zou ik me daar maar eens helemaal geen zorgen over maken.
  Met de penis in die stand kun je alles. Bovendien zal naarmate je ouder wordt er sowieso wat meer rek in het bandje komen.

  Het bandje rekken is simpel. Je drukt je penis gewoon naar beneden totdat het pijnlijk begint te worden. Dit herhaal dagelijks en aantal keren.
  De enige site die ik heb kunnen vinden met duidelijk info is helaas wel een Duitse site: http://www.penis-fit.com/de/penisvergroesserung/einfuehrung/penis-anatomie
  De eventuele operatie is hier ook beschreven. Die wordt doorgaans gedaan om de penis iets te verlengen. Het bandje wordt dan los geknipt en iets verder op het penislichaam in de buikholte weer vastgezet. Maar ik denk niet dat je een chirurg gaat vinden die deze operatie bij jou gaat uitvoeren omdat daar geen noodzaak voor is.

  Reageer
  #7

  Is dat rekken wel veilig dan ? En hoe weet je zo zeker dat dit effectief is ?

  Reageer
  #8

  Als je dat rekken met de nodige voorzichtigheid doet is dat veilig.
  Hoe effectief het is kan ik je niet zeggen. HJet uiteindelijke resultaat zul je moeten afwachten. Maar het is een heel normale manier om dat bandje te rekken.

  Reageer
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
Reageer op: ligamentum suspensorium
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief