Lange voorhuid penis rolt op achter eikel

  • #1

    Hallo dokter,
    Ik heb iets waar ik een beetje mee zit en graag wat zekerder over wil zijn...
    Vooral omdat ik en mijn vriendin binnekort wel echte seks met elkaar willen hebben.

    Op mijn 16e kwam ik er achter dat ik 3 problemen had:
    -Mijn toompje was te kort
    -Mijn voorhuid was te lang
    -Mijn voorhuid was te nauw

    Op mijn 17e heb ik een operatietje gehad om mijn toompje te verlengen, de eikel kon niet fijn blootgelegd worden in stijve toestand en net wel in slappe toestand.
    Nu kan hij er net overheen en doet dit ook geen pijn als hij stijf is. De nauwe voorhuid en het toompje zijn hiermee opgelost.

    Daarentegen is mijn eikel nog wel overgevoelig, deze wil ik ook zeker niet met de blote vinger aanraken, dat doet gewoon pijn.
    Daarnaast is mijn voorhuid nog te lang en vormt er een soort opgehoopt stukje vel (binnenkant van mijn voorhuid) vergelijkbaar met een ''ronde trap''. Slap valt de voorhuid dan automatisch weer over de eikel heen, stijf blijft het wel achter de eikel zitten maar blijft er toch nog een stukje van de gevoelige binnenkant van de voorhuid (met bloedvaatjes en alles) bloot te liggen aan de omgeving. Als ik zonder condoom zou neuken zou het waarschijnlijk niet veel problemen geven, ik ben er namelijk wel eens per ongeluk ingefloept zonder condoom en dat voelde prima.
    Maar ik vraag me af of het ook gaat werken met condooms, bij een ex van mij was het een heel gefriemel en lukte het niet helemaal.

    Dan nu een samenvatting van het probleem: De eikel is te gevoelig en de binnenkant van de voorhuid komt bloot te liggen wat heel naar voelt als het niet langs iets nats en zachts schuurt zoals in de vagina.

    Mijn uiteindelijke vragen:

    - Zou het misschien nodig zijn om alsnog een besnijdenis te nemen en zou mijn eikels gevoeligheid dat wel aan kunnen?
    - Om mijn eikel ongevoeliger te maken, wat kan ik allemaal doen? (Ik had gelezen dat je je eikel gewoon bloot moet leggen voor een tijd maar: mijn voorhuid valt er wel gewoon overheen als ik hem express ontbloot en het voelt heel naar als de binnenkant van mijn voorhuid tegen mijn onderbroek schuurt)

    Ik zou het heel lief vinden als u mij helpt met mijn vragen,
    Bedankt,
    Groeten van T.

    (Ik kan er altijd nog foto's bij voegen indien mogelijk)

    Reageer
    #2

    Hallo T

    Ik denk dat je minder problemen hebt dan je denkt.
    Hoe oud ben je nu? of hoelang is het geleden dat de correctie van je toompje heeft plaats gevonden?

    [quote]Daarentegen is mijn eikel nog wel overgevoelig, deze wil ik ook zeker niet met de blote vinger aanraken, dat doet gewoon pijn.[/quote] Geldt dat voor de hele eikel of voor een gedeelte?

    [quote]Daarnaast is mijn voorhuid nog te lang en vormt er een soort opgehoopt stukje vel (binnenkant van mijn voorhuid) vergelijkbaar met een ''ronde trap''.[/quote]Hier kan ik mij eerlijk gezegd even niet zo veel bij voorstellen. Probeer het iets duidelijker uit te leggen of maak er inderdaad een foto van.

    [quote]Slap valt de voorhuid dan automatisch weer over de eikel heen, stijf blijft het wel achter de eikel zitten maar blijft er toch nog een stukje van de gevoelige binnenkant van de voorhuid (met bloedvaatjes en alles) bloot te liggen aan de omgeving. [/quote]Hiervoor geldt eigenlijk hetzelfde.

    Voor het overige is de binnenkant van de voorhuid,sowieso gevoeliger dan de buitenkant.

    ik denk overigens dat het neuken met condoom niet al te veel verschil zal uitmaken maar dat is mede afhankelijk hoe het condoom wordt gebruikt.

    Je kunt foto's plaatsen hier op het forum in dit topic.
    Je mag ze ook rechtstreeks aan mijn mailadres sturen als je dat liever hebt om privacy redenen. Mijn mailadres is: [email protected]

    Reageer
    #3

    Beste, ik zit ongeveer met het zelfde probleem!

    Ik krijg mijn voorhuid perfect naar achter als hij zowel slap als stijf is, dit doet ook helemaal niet pijn.

    maar als mijn voorhuid naar achter is rolt de voorhuid zich op waardoor ook de binnenkant van de voorhuid te zien is

    ik zou over een paar weken misschien voor de eerste keer seks hebben maar stel me vragen over het gebruik van een condoom kan het feit dat mijn voorhuid oprolt voor hinder zorgen?

     

    Bedankt voor de reactie

    Reageer
    #4

    Dat is toch heel normaal hoor. Dus geen zorgen

    Reageer
    #5

    Dus het is heel normaal dat de voorhuid oprolt achter de eikel?

    Ik krijg hem dan wel niet verder dan net achter de eikel naar achter

    Reageer
    #6

    Daar is niks mis mee

    Reageer
    #7

    je kunt natuurlijk naar de huisarts gaan en ernaar laten kijken als je er ongerust over bent

    Reageer
    #8

    Hallo, ik heb een vraagje

    Ik krijg mijn voorhuid in slappe toestand en in erectie gemakkelijk over mijn eikel (ik moet het wel zelf doen). Maar in erectie zit de voorhuid opgerold tegen de eikelrand, dus niet onder de eikelrand, bijna zelfs op gelijke hoogte als de eikelrand. Ik kan mijn voorhuid ook verder naar achteren trekken maar dan rolt ie vanzelf weer terug tot tegen de eikelrand, weet iemand of dit normaal is? Of moet ik hier iets aan doen.

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    dat is heel normaal

    Reageer
    #10

    Mijn Voorhuid rolt ook een soort van op achter de eikel in slappe toestand in ieder geval. Ik heb een lange en nauwe voorhuid waardoor ik als ik een stijve heb hem er nog niet overheen durf te trekken. Zou ikzelf voorhuid er slap overheen kunnen trekken en stijf worden of kan dit pijn doen?

    Reageer
    #11

    Dat zou wel eens heel vervelend kunnen zijn en het risico dat ze dan niet meer terug kan. Ga beter naar de huisarts voor de vernauwde voorhuid.

    Reageer
Reageer op: Lange voorhuid penis rolt op achter eikel


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief