Mijn linker bal deed pijn?

  • #1

    Hallo, ik heb al 4 dagen last van mijn linkerbal. Toevallig op de dag wanneer ik er last van kreeg, kreeg ik ook spierbijn in mn been/voet. Misschien zal het hier aan liggen? De pijn krijg ik soms als ik me bal aanraak en soms op de fiets. Maar zoals nu heb ik geen pijn, gister leek het wel alsof m'n linkerbal iets dikker was geworden. Maar dat is nu ook volgens mij weg, ik voel ook aan de linkerkant iets zitten al heel lang, het is geen knobbel lijkt wel. Ik maak me erg zorgen hierover, bij het plassen en klaarkomen heb ik geen problemen. Onder tussen is nu de pijn wel weg, ik heb wel een soort klein beetje druk op mn lies.

    Reageer
    #2

    Het is moeilijk te zeggen wat het zou kunnen zijn.
    Er zijn verschillende mogelijkheden variërend van een bijbal ontsteking tot een breuk in je lies.
    Het beste zou zijn om even naar je huisarts te gaan en er even naar te laten kijken.

    Reageer
    #3

    Ik durf het namelijk niet te vertellen. Want ik wil liever niet horen als het iets ergs is, ik zit er toch mee. Zo net was ik bij de voetbal trainen de pijn kwam weer in mn linkerbal zo'n 5 minuten daarna ging het weer weg, nu heb ik geen pijn. Nu lijkt het alsof mn linkere iets dikker/groter is en aan de linker boven zijden ze maar naast mn linkere been voel ik alsof er adertjes lopen.

    Reageer
    #4

    [quote]Ik durf het namelijk niet te vertellen. Want ik wil liever niet horen als het iets ergs is[/quote]Dat is natuurlijk een beetje dom. Je kunt het beter wel weten want dan kan er op tijd iets aan gedaan worden. Ik denk overigens niet dat het echt iets ergs is. Ik raad je aan om naar je huisarts te gaan.

    Reageer
Reageer op: Mijn linker bal deed pijn?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief