voorhuid plakt vast aan eikel

 • #1

  Hallo ik ben een jongen van 13 jaar. Ongeveer 5 maanden geleden kon ik mijn voorhuid niet over mijn eikel krijgen. Inmiddels na rustig iedere dag een stukje verder oprekken lukt dat wel. Ik heb alleen een probleem. Ik was mijn penis onder de douche namelijk altijd erg goed. Maar mijn voorhuid blijft gedeeltelijk hangen aan de eikel. Ik weet zeker dat het niet het toompje is. Ongeveer de helft kan ik wel over de eikelrand trekken en als ik daar kijk is het goed schoon. Maar aan de andere kant zie ik onder dat stukje voorhuid hele kleine witte stukjes. Ik probeer af en toe dat gedeelte een klein stukje weg te trekken maar tot mijn grote verbazing begon het laatst te bloeden! Wat moet ik nu doen? Mijn voorhuid die daar zit is ook wat roder dan de rest.

  Reageer
  #2

  Hert lijkt erop dat je voorhuid is verkleefd. Als je daar iets te hard aan trekt, kunnen er inderdaad wondjes ontstaan. Ik kan zo niet beoordelen hoe de verkleving is. De rode verkleuring van je voorhuid ontstaat omdat er toch regelmatig rek op komt, door masturberen bijvoorbeeld.
  Wat je beste zou kunnen doen, is naar je huisarts gaan. Die kan dan even kijken hoe het me de verkleving zit. Hij kan je ook zalf voorschrijven waarmee je dan de verkleving verder zelf los zou kunnen krijgen.

  Reageer
Reageer op: voorhuid plakt vast aan eikel
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief