eikel verbrand geen gevoel

  • #1

    Ik heb door maanden achter elkaar sex en bijna dagelijks masturberen bijna geen gevoel meer bij het klaarkomen. Eigenlijk speelt het al zelfs veel langer. Vijf jaar geleden kon ik nog heerlijk klaarkomen, maar door bijna dagelijks masturberen voelde ik eigenlijk al dat het steeds minder werd... maar nooit echt zorgen over gemaakt. Heel dom achteraf en heb er nu ook veel spijt van. De laatste maanden deed ik de eikel zelfs onder de kraan na de sex, omdat hij verbrand aan voelde. Mijn eikel was ooit echt paars en nu is hij rood, droog, verrimpeld en met kleine littekens. Ik ben pas 25 en vroeg mij af of ik nu echt voor altijd de gevoelige laag heb verpest en heb vervangen met littekenweefsel?

    Reageer
    #2

    Seks en masturberen zou de reden eigenlijk niet moeten zijn. Is je eikel in z'n geheel rood of zijn het rode vlekken? Is er ook roodheid aan de voorhuid als je deze helemaal naar achteren schuift? Heb je pijnklachten of een branderig gevoel met plassen? Heb je jeuk?

    Reageer
    #3

    Het is geen SOA, ik heb gewoon echt door constant masturberen zo vaak eroverheen gewreven dat het elke keer erg brandde. Dan liet ik de eikel onder koud water totdat de pijn weg was, maar ging ik de volgende dag gewoon weer masturberen. De eikel is geheel rood, met rimpels erin, erg droog en ook niet met rimpels zelfs op sommige plekken maar met echt krasjes erin zeg maar. Vorige week had ik nog gevoel bij het klaarkomen, ik heb toen een week niks gedaan om de eikel te laten herstellen en toen zijn die krasjes ook ontstaan, alsof de huid dus is hersteld maar in de vorm van littekenweefsel ofzo. Nu bij komen amper gevoel.

    Reageer
    #4

    Ik zou je in ieder geval aanraden om naar je huisarts te gaan. Wellicht is het met een herstellende zalf op te lossen. Als je niet besneden bent, zou ik in ieder geval voor een andere manier van masturberen kiezen.

    Reageer
    #5

    Dan vraag je er toch om? Waarom ga je elke dag masturberen? Kan het niet begrijpen??

    Reageer
    #6

    Misschien o dat het lekker is ?

    Reageer
Reageer op: eikel verbrand geen gevoel


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief