Droge Eikel

 • #1

  Ik heb last van een droge eikel, ik moet me ook aftrekken met spuug anders will het niet. alleen ik vraag me af of ik mijn eikel ook in kan smeren met Vaseline of iets anders zodat ik geen droge eikel meer heb. En Dan kan ik me me mischien weer aftrekken zonder spuug. Iemand een opplossing?

  Reactie
  #2

  mijn vraag is ben je besneden robin?ik ben besneden en ruk mij altijd droog af.dat doe ik doormiddel met duim en wijsvinger een ot'tje te makem en daarmee over de eikel te vrijven net zo lang tot ik spuit.wat je ook kan doen wat baby poeder op je hand strooien en hiermee over je lul/eikel te vrijven.baby poeder is vettig en glijd makkelijk zonder dat je lul schraal word.

  Reactie
  #3

  Nee ik ben niet besneden, maar om elke keer met baby poeder af te trekken is ook een beetje onhandig. Dan vind ik het nog makkelijker om met spuug af te trekken. Alleen ik had op andere forums al vaag opgepikt dat je ook Vaseline op je eikel kan smeren zodat hij minder droog word. Is dit waar? Weet jij hier meer over?

  Reactie
  #4

  je kan ook vaseline proberen maar dat is ook onhandig.je bent niet besneden dan kan je eigen toch gewoon met je voorhuid aftrekken.nog een vraag hoveel keer ruk jij je per week af.?

  Reactie
  #5

  Gebruik een beetje olijfolie, of glijmiddel...

  Reactie
  #6

  Ik ruk mezelf ook af met mn voorhuid alleen als ik mijn voorhuid Naar achteren haal dan wil hij niet meer terug omdat mijn eikel te droog(stroef) is. Daarom gebruik ik spuug anders glijd het niet. Ik ruk ong. 4 keer per week.

  Reactie
  #7

  Waarom masturberen jullie allemaal zonder een olie of crèmetje???

  Reactie
  #8

  Maar olijfolie of glijmiddel helpt niet permanent, ik Ben eigenlijk op zoek naar een antwoord op de vraag: kun je je eikel minder droog maken met Vaseline of iets anders zodat ik voortaan altijd en overal kan rukken zonder glijmiddel of iets anders te gebruiken. Want andere Jongens van mijn leeftijd Halen Hun piemel uit Hun broek en beginnen te rukken. Ik moet altijd spuug gebruiken omdat ik een droge eikel heb. Kan je niet gewoon 1keer Vaseline smeren zodat mijn eikel voor altijd niet meer droog is? Ik zou graag willen dat mijn eikel voor altijd niet meer droog is en dat ik geen spuug of andere middelen hoef te gebruiken.

  Reactie
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  Wij dames (meisjes) trekken ook niet ineens hun voorhuidje van de clitoris weg en beginnen dan te wrijven over onze clitoris. Echt, met een beetje glijmiddel, spuug, voorvocht of olijfolie is het een stuk lekkerder en maak je de huid niet kapot. Wat is het probleem?

  Lana

  Reactie
  #10

  Wat bij jullie de eikel is, is bij ons de clitoris...

  Reactie
  #11

  Beste Robin,
  In je eikel zitten geen klieren die zorgen voor een "smering" !
  Smering krijg je alleen van voorvocht, dat uit je plasbuis komt.
  Er zijn glijmiddelen die daaraan tegemoed komen, op waterbasis en op siliconen basis.
  Kies voor de op siliconen gebaseerde glijmiddelen, die hebben het langste effect.
  Groetjes, Gus

  Reactie
  #12

  Oke, bedankt voor de reacties!

  Reactie
  #13

  Plekjes van Fordyce:
  http://nl.wikipedia.org/wiki/Plekjes_van_Fordyce

  Reactie
  #14

  In principe kun je masturberen met alles wat een crème of olie is. Als het maar glijdt.

  Succes

  Reactie
  #15

  Hé Robin,

  Waarom gebruik je niet massageolie, bijvoorbeeld een van Eros ??? Da is een neutrale olie onder verdere poespas.

  Glijd erg goed bij mij, daar ik mijn penis 2x in de week daarmee doet behandelen. Kijk maar eens op internet naar Eros massageolie, een zwarte fles. Succes ermee.

  Reactie
Reageer op: Droge Eikel
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief