Penis vergrotende pillen (Pro7)

 • #1

  hallo,

  Ik ben een jongeman van 20 jaar en ik ben niet tevreden met de lengte van mijn penis (6 cm slap, 14 cm in erectie) nou ben ik op zoek gegaan naar wat oplossingen en toen kwam ik de pillen pro7 tegen pro-7.nl.ze
  Na enig onderzoek op het internet vertrouw ik de pillen niet, Omdat er weinig ervaringen mee worden gedeeld.
  Nu zou ik willen weten of deze pillen betrouwbaar zijn en/of ook echt daadwerkelijk werken.

  Het probleem is namelijk dat mijn penis mij erg onzeker maakt als hij slap is en ik met een vrouw naar bed ga. wat soms resulteert in geen erectie doordat de prestatie druk erg hoog is, Omdat ik niet voor lul wil staan met een kleine penis!

  in erectie ben ik er tevreden mee, maar slap is het om te huilen!!

  Reactie
  #2

  Hé kerel, je bent niet de enige met een 'kleine' slappe, maar laat je daar nou niet door uit het veld slaan. Echt geloof me, vrouwen zijn net zo onzeker over hun 'kleine' hangborsten (terwijl dat juist mooie stevige borsten zijn) als jij over je 'slappe'. Als een meisje jou niet waardeert om je slappe penis, dan is ze jou gewoon niet waard. Ik heb zelf slap niet zo'n hele grote, maar in erectie doe ik niet onder hoor, en mijn dame vindt mij super.

  Groet Har

  Reactie
  #3

  Oh jee, hoe herkenbaar... Maar als je echt verliefd bent of supergeil, dan maakt de lengte slap echt niet uit en de lengte in erectie ook niet. Het gaat er om wat je er mee doet. Maar goed, ik ben V en misschien zit je helemaal niet te wachten op een antwoord van een V. Wist je trouwens dat mannen met een kleine-slappe veel meer genot geven nadat ze in erectie zijn omdat zij (de V) dan verrast is door de groei waardoor zij nóg geiler wordt? Kun je hier wat mee? Ik persoonlijk heb niets met die lange, slappe worsten die verder niet groeien en al helemaal niets doen. Wees blij met wat je hebt. Ik weet zeker dat wanneer je wat meer zelfverzekerder bent, ook super zal presteren tussen de lakens.

  Nana

  Reactie
  #4

  Dankjewel voor jullie reacties, elk bericht is welkom m/v kan van beide leren.
  enige waarmee ik zit is dat wanneer ik een nieuwe partner vind, vind ik gewoon dat je de eerste keer hem omhoog moet krijgen, en doordat hij zo klein is slap leg ik druk op mezelf waardoor het niet lukt, dat is iets om je voor te schamen, en denk voor de andere partij niet zo'n compliment, Omdat de meeste gelijk denken dat het aan hen ligt.

  Reactie
  #5

  Hai, ik lees even mee en begrijp dat je pas 20 bent. Nog een hoop te leren kerel, maar geloof mij ook maar, liever een elegante, leuke man die aandacht geeft en lekker ruikt dan een hansworst met een giga-bobbel in z'n kruis waarvan ik denk Oh my god, wat is hij van plan. En geniet jij nou maar lekker van je jonge jaren, de dames van jouw leeftijd zijn net zo onzeker over zichzelf als jij over jouw geslachtsdeel. Ik ben dan misschien ietsje ouder dan jij, maar ik keek vroeger naar zijn ogen, en niet naar zijn kruis. De meiden die dit tegenwoordig wel doen, ik vraag me af of jij daar überhaupt een relatie mee wilt, laat staan een one-night-stand? Er is helemaal niets mis met jou, knoop dat even in je oren. Deal?

  Emma

  Reactie
  #6

  hoi beste mensen,die jonge man stelt een vraag en jullie geven hem een advies! het zou fijn zijn als zijn vraag met een ja of een nee beantwoord word!! ik heb ook een kleine maat! het klopt dat ik heel wat mee kan! maar toch hebben dammes toch een man die zwaarder is geschapen! ik ben mijn groote liefde wel kwijt geraakt door mijn maat! eerlijk gezegd ik ben daarom ook op zoek naar een oplossing voor een vergroting!!! graag zou ik ook advies willen winnen of het groten werkelijk mogelijk is!!!

  Reactie
  #7

  Dan zal ik een heel duidelijk antwoord geven.
  Helaas wordt er veelvuldig misbruik gemaakt van dit soort situaties.
  De pillen werken dus NIET. Het is allemaal geldklopperij. Als er al iets zou toenemen is dat hooguit de omvang.

  Immers:
  Als die pillen daadwerkelijk zouden werken, zouden artsen die veelvuldig voorschrijven bij mannen met een kleine penis en zou niemand dat probleem meer hebben.

  Er bestaan geen pillen of drankjes waar je een grotere penis van krijgt!

  Reactie
  #8

  ik heb ook helaas maar n penus met n erectie stand van maar 11cm ik

  schaam mij ook dood maja ik kan er weinig aan verhelpen enige wat libido7 doet de pil is langere door kunnen gaan tot je klaar komt mvg james 530

  Reactie
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  hey man,

  Je hebt wat je gekregen hebt en accepteer dat eens als eerst. Dat het tussen je oren goed zit. Elke man wil wel groter, zelfs als ze al 20cm hebben! Het is een mannen ego wat al ontstaan is sinds de oertijd.

  Gemiddelde lengte is 15cm stijf overigens. Je kan dingen gebruiken als een penis pomp of bepaalde rek en stretch oefeningen enzo. WEES VOORZICHTIG MET DEZE MIDDELEN EN BETER TE VOORZICHTIG DAN TE GRETIG TE WERK GAAN. RAADPLEEG ALTIJD EERST DE GEBRUIKSAANWIJZING OF TEVENS BETROUWBARE INFO BRON.

   

  Zelf had ik altijd 15cm maar door de jaren heb ik bovengenoemde tools toegepast en mijn penis is rond de 18cm lang en de omvang zo een 4,5cm geworden!

  Van penis vergrotende pillen zijn 8 van de 10 allemaal fake en oplichterij, als de oplossing zo simpel was dan bestond er geen een man meer met onzekerheid over zijn penis (wellicht bestaat er wel iets op de wereld maar wordt dat door hogere handen tegen gehouden, net als de genezing van kanker).

  Ga je niet te druk maken met negatieve pulsen wat alleen maar in zij  nadeel tegen je werkt  beetje onzeker zijn mag, maar accepteer en wees tevreden over jezelf, ben je dat niet klaag dan wat je niks vind en doe er wat aan.

   

  Reactie
  #10

  Aaahww dat is lief zeg! Hoe lief dan ook, dit werkt vaak niet echt door in de brein zeg maar 🙂

  Reactie
Reageer op: Penis vergrotende pillen (Pro7)
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief