Vergroten van me Penis

 • #1

  Goedeavond,

  Misschien een vraag anders dan andere, weet ook niet of ik voor deze vraag op t juiste forum ben.

  Maar ik ben al jaren onzeker over me penis en zou graag een grotere willen hebben. Zit ook al tijden naar middelen te kijken waarmee ze zeggen dat je je penis er mee kan vergroten. Elke keer heb ik het weer uit me hoofd laten praten door iemand, maar ben er nu gewoon overuit dat ik een grotere piemel wil.

  Nu zag ik een website waar ze pillen aanboden waarmee je je penis kon vergroten. Er stond ook bij dat je gegarandeerd succes had, ze getest en veilig waren en dat het ook bewezen was dat het hielp.

  Nu is mijn vraag: zijn die pillen ook veilig voor de rest van je gezondheid en weten jullie ook of het eventueel kan werken??

  Als ik dezs vragen hier niet mag stellen hoor ik het ook graag.

  Alvast bedankt

  Reageer
  #2

  Als ik je een goede raad mag geven: koop dat spul niet want het werkt niet. Ze proberen vooral geld te produceren met de onzekerheid van mannen over de lengte van hun piemel. De enige manier waarmee je dat zou kunnen bereiken is een verlengde operatie. Maar meer dan 1-2 cm is daar ook niet mee te behalen. En dan zijn er natuurlijk nog de risico's van een operatie. Ik weet natuurlijk niet hoe groot je piemel in erectie is. Maar wat ik wel weet is:
  De gemiddelde lengte van de piemel in erecte toestand, van volwassen mannen in Nederland is 13,5 cm. Iedere lengte tussen 11 - 19 cm word als normaal gezien.

  Reageer
Reageer op: Vergroten van me Penis
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief