Jeuk en rode vlekken eikel

 • #1

  Gister is mijn eikel opeens begonnen te jeuken. Er zitten ook rode vlekken op en het ziet er erg droog uit. Er lijkt ook een soort schilletje omheen te komen dat lijkt op viezigheid. Ik heb 2 dagen geleden seks gehad en daarna hem niet goed schoon gemaakt. Kan iemand mij helpen?

  Reageer
  #2

  Hallo ik ben Kevin ik heb het gelukkig niet maar ik denk dat je beter een zalfje er op kan smeren of minder masturberen.
  ik weet het niet zeker miss dat het werkt.

  Reageer
  #3

  Dag Sebastiaan,
  Je schrijft dat je 2 dagen geleden seks hebt gehad. Nu is het zo dat in een vagina allerlei (goedaardige) bacterien voorkomen en ook de PH-waarde erg varieert tussen een HOOGE PH waarde (=basisch) en een LAGE PH waarde (=zurig).
  Nu is het zo dat een lage ph waarde beter is en voorkomt dat de bacillen zich ophogen (vandaar dat een meisje zich steeds met een "zure" zeep moet wassen (lactacid)).
  Jouw penis reageert (in het algemeen, trouwens) kennelijk heel sterk op de PH waarde die waarschijlijk basisch is geworden. Mijn advies is dan ook je voortaan te wassen met een "melkzure" zeep zoals Lactacyd. Dat is veel beter dan een gewone zeep die in principe alkalisch (basisch) is.

  Succes en houdt het forum op de hoogte !

  Reageer
Reageer op: Jeuk en rode vlekken eikel
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief