rode vlekken eikel en jeuk

 • #1

  Hallo,

   

  ik ben 20 jaar en heb opeens last van rode vlekken op mn eikel en soms wat jeuk. Ik heb dit gekregen nadat ik laatst seks had met mijn vriendin. het is geen soa dat weet ik zeker. Wat zou dit kunnen zijn? een soort huiduitslag?

   

  Mn vriendin haar vagina was al erg schraal toen we t laatst gingen doen. Dit komt omdat zij veel racefietst. Zou dit een oorzaak kunnen zijn?

  Reageer
  #2

  Het kan een schimmelinfectie zijn

  Reageer
  #3

  oke ik smeer nu al ruim een week miconazol creme op mijn eikel (als ik de naam goed heb). Dit heeft al redelijk geholpen. Veel minder jeuk en rode vlekken. Ik heb van de huisarts nu een fluconazol tabblet gekregen van 150mg. Dit moet de schimmelinfectie inwendig tegen gaan. Mijn vraag is, moet ik door blijven gaan met het smeren van de creme op mijn eikel en wanneer zou ik weer seks kunnen hebben?

   

  mvg

  Reageer
  #4

  In principe moet je nog even enkele dagen smeren. Als de klachten weg zijn kun je weer

  Reageer
  #5

  Ik heb de capsule genomen en mijn eikel is niet meer rood en jeukt ook niet meer. Ik heb inmiddels al wel weer seks gehad. Ik heb alleen nog wel wat kleine witte schilvers op nn eikels als ik er overheen wrijf. Hoe komt dit?? Ik maak mn penis minimaal 2x per dag schoon met lauw water.. Ik snap t niet.. moet ik doorsmeren met de creme?

  Reageer
  #6

  De schilfertjes kunnen dus van de creme zijn, laat het eens even wat rusten en herstellen

  Reageer
Reageer op: rode vlekken eikel en jeuk
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief