Gezwollen balzak en pijnlijke bal

 • #1

  Hallo,

  Ik heb een maand geleden s'nachts een gezwollen bal en balzak gekregen en had ook een beetje koorts, die volgende dag de dokter gebeld en kon terecht.

  Eenmaal bij de dokter had ik ook nog een potje urine bij me waar uiteindelijk geen ontsteking in te zien was, de dokter zei dat dit wel vaker voorkomt en vanzelf overgaat, ik geloof hem natuurlijk.

  Een week later lijkt het wat beter te gaan maar komt de zwelling toch weer terug en heb ik weer pijn af en toe en schrijft me een ontstekingsremmer voor.

  Het lijkt wat beter te gaan maar vertrouw het gewoon niet, weer naar de dokter en heeft een kweek gedaan met zo'n wattenstaafje waar ook niks uitkwam.

  Nu heb ik een brandend gevoel bij mijn rechterborst en oksel (misschien zweetklieren?) waardoor ik ook veel moest zweten en dat stonk enorm, heb ook spierpijn en mijn benen voelen zwaar.
  Dokter gebeld en vroeg of ik me druk maakte en zei dat er niks aan de hand was.

  Twijfel nog steeds en vraag me af waarom hij me niet doorstuurd naar een uroloog, zijn beslissing is dus meer waard dan mijn leven heb ik het idee !

  Heb een bloedonderzoek gevraagd en kon die krijgen, dat is aanstaande dinsdag pas en in het nieuwe jaar pas een uitslag nu vind ik dat eigelijk te lang duren om uitsluitsel te krijgen van een tumor of kanker daar beneden.

  Wat te doen want ik maak mezelf helemaal gek en probeer er niet aan te denken.

  Reageer
  #2

  Het gaat trouwens om de linkerbal waarbij de zwelling soms meer en minder wordt.

  Reageer
  #3

  Angst voor kanker lijkt niet reeel na een degelijk lichamelijk onderzoek waarbij niets opmerkelijks gevonden is. Vast een ontsteking die vanzelf moet overgaan. Is er aanleiding voor de zwelling zoals intensief fietsen, seksueel contact of andere eventuele triggers?

  Reageer
  #4

  Bedankt voor je reactie Simon.

  Geen kans op Soa aangezien ik geen seksueel contact heb, dagelijks heb ik een "zwaar" beroep als timmerman met veel bukken en gehurkt zitten.

  Heb ook af en toe last van mijn prostaat waar ik af en toe pijn van heb, zo ook mijn linkerbal als ik zit.

  Het kwam allemaal nadat ik maagzuurremmers omeprazol had genomen voor mijn maag, daarna begon dit allemaal en de brandende prikkel bij mijn borst en soms een gezwollen klier(en) bij mijn borst/oksel.

  Er zit dus duidelijk iets in mijn lichaam wat eruit moet, de laatste dagen zijn mijn benen en rechterarm erg moe en zwaar waar die opgezwollen klier zit met veel zweten (bij de rechterarm).

  Vind het dus allemaal een beetje raar, de doktersassistente en dokter zegt dat kanker geen pijn doet maar toch blijf ik twijfelen.

  Reageer
Reageer op: Gezwollen balzak en pijnlijke bal
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief