Penis wordt kleiner na Sporten

  • #1

    Hallo

    Ik heb vaak als ik gesport heb een zeer kleine penis. Hij is namelijk helemaal gekrompen. Het is niet echt leuk in bijzijn van uw teamgenoten. Dit is na het douchen meestal wel wat beter (maar nog niet echt helemaal). Wanneer ik dit ook heb bijvoorbeeld is dat ik in een zwembad van ongeveer 20° spring 🙂 daarna is mijn penis ook zeer gekrompen. Dit laatste vind ik precies eerder normaal vanwege het grote temperatuurverschil.

    Hoe kan je dat verklaren dat ook na het sporten mijn penis zo klein is? Kan ik er iets aan doen? Heeft het te maken met mijn bloedsomloop?

    Met vriendelijke groeten

    Jan

    Reageer
    #2

    Dit is een normaal verschijnsel en werkt bij alle mannen hetzelfde. Op het moment dat de penis 'niet nodig' is, hangt de penis min of meer in de weg. Het bloed waarmee de penis zich vult, is bij sporten nodig in de spieren en hersenen. Vandaar dat de penis dan klein wordt en zich dan terugtrekt, en niet onnodig beschadigd kan raken.

    Reageer
    #3

    Ik heb ongeveer zelfde probleem alleen dan met mijn balzak.
    Na het sporten is ie heel erg gekrompen en me penis hangt erbij alsof ie dood is.

    Daarnaast heb ik vaker last van kleine gekrompen ballen.
    Als ik thuis ben is er niets aan de hand.
    Maar zodra ik buiten het huis ben krimpen ze heel erg en dan voel ik me niet echt comfortabel.
    Bijv. met uitgaan krimpen ze zo erg dat ik vrijwel niks wil doen.

    Valt er iets aan te doen?

    Mvg,
    Mark

    Reageer
    #4

    Wat zou je eraan willen doen Mark, en waarom eigenlijk?

    Reageer
    #5

    Wat ik eraan zou willen doen en waarom? Omdat ik nu niet lekker in me vel zit.

    Reageer
    #6

    Hoi
    daar heb ik ook last van en voelt inderdaad niet echt confortabel bij de rest. Dit vraag ik me al een tijdje af. Hoe zou dit komen? Maar denk dat het gewoon een "normale reactie" is van het lichaam. Tijdens het sporten ga zweten en dus transpireer je waardoor temperatuur zakt bij het verdampen (afkoelen) van zweet. Hierdoor zakt dan de temperatuur in je ballen waardoor je balzak en penis gaan krimpen zoals het geval is bij koud weer.
    Zou dit de verklaring kunnen zijn?

    Reageer
    #7

    Nee, de penis vult zich bij ontspanning met bloed. Bij stress is dit bloed nodig elders in het lichaam, en kan dus niet naar de penis. Sport is een vrijwillige manier om het lichaam in fysieke stress te brengen. Als je na het sporten langer wacht met douchen tot je weer relaxed en ontspannen bent, zal het verschil weer opgeheven zijn.

    Reageer
    #8

    hallo ik zit met de vraag hoe kan ik mijn penis groter maken dan 5 cm zonder pillen of andere medishe wijzen gewoon op de natuurlijke manier grtj dimitrie

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Dat is helaas niet mogelijk

    Reageer
    #10

    Hi Jan,

    Ik heb het zelfde probleem, na het sporten krimt hij heel erg en daarom douch ik ook niet na het voetbal.

    heb jij na enige tijd al een oplossing kunnen vinden?

     

    Groet Klaas

    Reageer
Reageer op: Penis wordt kleiner na Sporten


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief