pijn in ballen na masturberen

 • #1

  Hoi,

  Ik heb dit probleem al best lang, ik denk 2 jaar ofzo. ik ben nu 17 jaar. als ik gemasturbeerd heb, krijg ik vaak een tijdje erna een soort kramp in mijn ballen. dit kan nog best lang aanhouden, en soms gaat het weg en komt dan weer terug. soms heb ik er op die manier de hele dag er nog wel last van. Het is geen heftige steek/pijn, maar meer een soort vage kramp, wel vervelend.

  wat zou het kunnen zijn? moet ik ermee naar de huisarts? dan moet ik hem ook vertellen dat ik het krijg als ik gemasturbeerd heb..

  Reageer
  #2

  Dit is waarschijnlijk een bekend mannenprobleempje voornamelijk bij jonge mannen; kramp in de musculus cremaster.

  Toch treden deze klachten vaker op nadat er langdurig een erectie is geweest.

  Zijn de klachten alleen mild zoals een kramp lijkt of is er sprake van meer?

  Als je niet helemaal zeker bent dat de oorzaak de cremaster spiertjes zijn die de testikels omhoog houden, ga dan even naar de huisarts, en je kunt inderdaad gerust vertellen van de aanleiding, zo vreemd vinden we masturberen tegenwoordig toch niet meer!

  Reageer
  #3

  Blue balls!

  Reageer
  #4
  Reageer
  #5

  Voornamelijk een kwaal bij onervaren mannen. Kramp in de spieren die nog weinig gebruikt worden. Als de spieren aan kracht winnen door 'training' zal de spierkramp minder snel optreden.
  De spieren zitten aan ligamenten die kunnen trekken, ook dat kun je voelen en verbetert als je vaker erecties hebt.

  Als de klachten niet afnemen, ga dan naar de huisarts.

  Reageer
  #6

  ik ben dan wel klaargekomen, dus blauwe ballen zijn het volgens mij niet.. en gebrek aan ervaring is het denk ik ook niet, ik doe het meerdere keren in de week al een paar jaar..

  het is trouwens vooral als ik erna ook weer een erectie krijg, dan doet het extra zeer. zoals ik al zei, geen stekende pijn, maar een soort kramp

  Reageer
  #7

  Is er ook sprake van penetratie of masturbeert u alleen? Veelvuldig masturberen kan belastend zijn en dan zou een week of twee rust al veel kunnen oplossen.

  Als u zich zorgen maakt en ervan overtuigd bent dat er mogelijk sprake is van iets afwijkends dan is de enige oplossing een lichamelijk onderzoek door een arts.

  Laat uw gezondheid voorgaan op eventuele schaamte naakt en kwetsbaar uw verhaal te houden voor de huisarts. U bent in deze zin geen uitzondering en de huisarts is ervaren met dergelijke problematiek.

  Reageer
  #8

  alleen masturberen, ben nog maagd..

  maar je kunt het gevoel ook wel vergelijken met een (lichte) trap in je ballen zeg maar, het is dus wel echt vervelend

  Reageer
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  Probeer inderdaad eens een tijdje niet te masturberen, jouw klachten zouden inderdaad kunnen worden veroorzaakt door overbelasting waardoor de weefsel geïrriteerd kunnen raken. De penis is gemaakt voor de zachte omgeving van de vagina, en herhaaldelijk met grote regelmaat hard trekken met de hand kan jouw klachten geven. Even een time-out dus...

  Reageer
  #11

  alwin ik heb pijn aAN DE RECHTER BAL ZAK dat is een steek zo voet het het is op 3 maart zondag toe deed het bij en die dag er na ook wat is het help ik kan geen kinderen krijgen of wel zoek het uit groetjes pijn recht bal

  Reageer
  #12

  Ga naar de huisarts. Die ziet dagelijks blote billen, borsten en penissen. Hij kan je lichamelijk onderzoeken en een diagnose stellen.

  Succes

  Reageer
  #13

  Heb het ook wel eens dus ik denk dat het niet ernstig is

  Reageer
  #14

  Ik denk ook wel, dat de huisarts de snelste oplossing voor je is. Hij / zij komt vaker met deze problemen in aanraking, daar jij ( gelukkig ) niet de enigste in bent.

  Reageer
  #15

  hoi,

  ik heb ,sinds ik op één dag 5x gemasturbeerd heb, last van mijn ballen. Ik heb hierna een week niet gemasturbeerd. De pijn begon nu zo'n anderhalve week geleden en de pijn is afgenomen maar is er nog steeds. De pijn doet zich overigens niet continu voor en is niet onverdraaglijk maar meer een vervelend gevoel.

  Heeft iemand misschien enig idee wat het is en wat ik het beste kan doen? ik hoor het graag

  Reageer
Reageer op: pijn in ballen na masturberen
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief