Pijn in de balzak na masturberen

 • #1

  Hallo,
  Sinds gisteren treed er een een pijnscheut door mijn teelbal nadat ik ben klaargekomen.
  Ik dacht dat dit eenmalig was maar dit bleek ook de volgende dag weer het geval te zijn. Telkens als ik gevoel in mijn penis leg, doet mijn rechter teelbal pijn.
  Ik denk misschien dat dit het gevolg is van te veel masturberen omdat ik dit best wel vaak doe maar ik ben hier helemaal niet zeker van. Hopelijk weet u wat dit is.

  Ook heb ik sinds een jaar een verdikking in de zaadleider van de rechter teelbal. Ik ben hiermee naar een arts geweest maar deze zei dat dit niets was.
  Ik maak me er best wel zorgen over omdat dit alleen bij de rechter teelbal het geval is. De zaadleider van de linker teelbal is helemaal niet dik zoals de rechter.
  Hopelijk kan u me helpen.

  Mvg,

  Reactie
  #2

  Dit kan wellicht eenvoudige spierpijn in de musculus cremaster zijn. De cremaster spier is de spier die de testikels omhoogtrekt. Als dit kleine spiertje langdurig de ballen omhoog moet houden tijdens het vrijen of tijdens masturbatie gaat de spier verzuren en volgt er kramp of pijnscheut. Hoe oud ben je en hoe vaak masturbeer je ?

  Reactie
  #3

  Ik ben 17 en masturbeer bijna iedere dag

  Reactie
  #4

  Masturbeer een paar dagen niet. Geef jezelf een beetje rust.

  Reactie
  #5

  Is niet abnormaal dat je gezien je leeftijd vaak masturbeert. Overbelasting van de cremaster spier is typisch voor mannen die nog onervaren zijn, zoals met alle spierpijnen is beetje rust gunnen de boodschap. Zijn je teelballen al helemaal volgroeid denk je, en voel jij ook pijn tijdens het masturberen zelf ?

  Reactie
  #6

  ben het helemaal eens met peter,elke dag rukken is goed voor de prostaat.er zijn jongens van die leeftijd trekken der eigen soms wel 4a5 per dag af zonder schadelijke gevolgen.maar personelijk vind ik 1x per dag voldoende.

  Reactie
  #7

  Musculus cremaster:
  http://nl.wikipedia.org/wiki/Musculus_cremaster

  Reactie
  #8

  Ja, ik denk wel dat mijn teelballen volgroeid zijn en ik voel geen pijn tijdens het masturberen zelf. Weet je misschien ook een antwoord op het volgende: Ik heb dus een verdikking in mijn zaadleider, al enkele jaren zegmaar, ik ben ermee naar de dokter geweest en die heeft eigenlijk niet eens gezegd wat het was. Als ik eraan kom doet het best wel pijn, dus ik denk niet dat het kanker zou kunnen zijn. Ik zat te denken aan een bloed of vocht ophoping maar dat weet ik natuurlijk niet zeker. En aangezien ik daar niet graag mee naar de dokter ga is het ook de vraag of dit schadelijke gevolgen kan hebben?
  Alvast bedankt.

  Reactie
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  Ga gewoon even naar je huisarts. Die ziet dagelijks billen en borsten, vagina's en penissen.

  Succes

  Reactie
  #10

  Ben het geheel mee eens met satopex. Als je het 1x per dag doet of na mijn mening om de dag, dan is dat heel goed voor je. Doe je het vooral niet te hard, dat masturberen van je ?

  Reactie
  #11

  Hey, ik heb exact hetzelfde gehad en nu probleem opgelost. Volgens mij zijn het restantjes van sperma die in je plasbuis blijven hangen.
  Gewoon na het klaarkomen, telkens als je penis samentrekt (van het orgamse) moet je je sperma met je vingers naar boven duwen. Dus tot alles er echt goed uit is. En je tijd nemen. Ik ben geen dokter maar bij mij is het nu weg. Ik denk dat je echt rustig de tijd moet nemen, je perinium moet samenknijpen en alles er stevig maar voorzichtig uit duwen. Zo blijven er geen restantjes inzitten die enkele minuten later beginnen te irriteren. Dit hielp toch bij mij. anders dokter.

  Reactie
  #12

  Een verdikking in je scrotum , welke niet pijnlijk is kan mogelijk een spermotocele zijn. Of een soort spatader in je balzak. Dit is vrij onschuldig, en heeft geen gevolgend voor je sex. Dit ontstaat ook niet door te veel masturberen . Doe gewoon waar je behoefte aan hebt en wat je lekker vindt. En of dat nu 1 of 5 keer per dag is, geen probleem van maken.
  Je bent een gezonde jonger!

  Reactie
  #13

  5 x per dag is volgens mij toch wel een probleem. Van gezonde jongen kun je volgens mij dan niet meer spreken. Dit valt dan onder obsessief gedrag.

  Reactie
  #14

  Deze pijn kan ook voortkomen uit lage rugpijn klachten.
  De zenuwen komen onder in je rug je lichaam in en raken bekneld door de rugklachten en stralen pijn signalen ut in de buikholte en naar de geslachts organen die super gevoelig zijn
  Alle signalen komen van je hersens vandaan en komen ergens je lichaam in

  Reactie
  #15

  Of even anders gaan liggen als je aan je staaf trekt

  Reactie
Reageer op: Pijn in de balzak na masturberen
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief