Penis schoonmaken

 • #1

  Soms stinkt mijn penis enorm, na de seks of na het aftrekken. Zelfs na het douchen stinkt hij soms nog. Soms lijkt het wel onmogelijk om de geur weg te krijgen. Is het mogelijk om baby doekjes te gebruiken die geen parfum bevatten en neutraal zijn? Zoals de sensitieve variant van bv zwitsal. Ik zie ook advertenties van doekjes die speciaal voor intieme delen zijn. Ik weet dat doekjes meestal niet worden aangeraden, maar ik ben toch benieuwd naar ervaringen van jullie.

  Reageer
  #2

  Ik raad het gebruik daarvan toch echt af. Beter om toch met die klacht naar de huisarts te gaan. Je wast je penis dagelijks met water met de voorhuid helemaal naar achteren? Je doet ook de voorhuid met plassen iets naar achteren zodat het plasgaatje vrij is?

  Reageer
  #3

  Ik was hem inderdaad dagelijks onder de douche ik zet altijd de douche dan wat minder warm en een beetje lauw en dan doe ik inderdaad de voorhuid compleet naar achter. Tijdens het plassen doe ik dit niet. Omdat het gaatje meestal wel vrij is. Is het aan te raden om dit toch te doen? En ik zal dan inderdaad de huisarts bellen, maar ik had altijd het idee dat ze hier niet zoveel mee konden.

  Reageer
Reageer op: Penis schoonmaken


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MBVoeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief